Vorige week zwaaide horecagroothandel Sligro feestelijk de deuren open van de hernieuwde vestiging in Sint-Katelijne-Waver. Hier doen jaarlijks meer dan 2.500 restauranthouders, cateraars en andere foodprofessionals uit de Mechelse regio hun inkopen.
De vestiging in Sint-Katelijne-Waver bestaat sinds 2013 en stelt 20 medewerkers tewerk, waaronder culinaire specialisten in de afdelingen groenten, fruit, vis, vlees en wijn. De horecagroothandel werd de afgelopen maanden volledig in een nieuw jasje gestoken, met oog voor de meest recente duurzame ontwikkelingen op gebied van verwarming, verlichting en CO2-reductie.
Niet alleen de vestiging onderging fysiek een renovatie, ook het aanbod werd verder op punt gezet. Elke Sligro-M vestiging beschikt over 7 afdelingen, elk met een specifiek productgamma. Van het ruime vaste foodassortiment van 13.000 artikelen Met evenementen zoals het Lente-event wil Sligro zijn klanten optimaal inspireren.
Bij de feestelijke heropening etaleren ook een vijftiental leveranciers hun (seizoens)producten in de winkel op het lente-event. Onder andere Traicar (assortiment diepvrieskroketjes), Altoni-Kelderman (verse aardappelproducten, verse pasta’s & sauzen) en Greenyard Frozen (diepgevroren fruit, groenten en voedingsproducten) zijn aanwezig.
Greenyard is sinds kort ook de vaste partner voor heel Sligro Food Group voor aardappelen en verse groenten en fruit.
Sligro hecht veel belang aan lokale verankering. Alle vestigingen doen bij (her)opening een schenking aan een lokaal goed doel. Bij deze heropening kreeg vzw Intrum Group, die het Mechelse sociaal restaurant De Refuge uitbaat, een cheque van €10.000.
Actueel

Confiserie Temmerman
120 jaar ambachtelijk snoep van de bovenste plank
Lees artikel

Voor jou gelezen
1/5 jongeren werkt deeltijds
Lees artikel
