Gepasteuriseerd appelsap houdbaar tot zestig dagen na opening


Productnieuws



Denk bij Pur Natur voortaan niet alleen aan yoghurt en melkproducten. De Belgische zuivelspecialist lanceert namelijk voor het eerst biologisch appelsap. Dat sap, geperst tijdens de oogst van verse appelen, wordt gepasteuriseerd waardoor het maar liefst twee jaar houdbaar is. In de koelkast kan je zelfs 60 dagen na opening van de bag-in-box nog zonder problemen genieten van dit vruchtendrankje.

Het appelsap van Pur Natur wordt gemaakt zonder toevoeging van suiker, water of bewaarmiddel. Verkrijgbaar in dozen van 3 liter.

Gerelateerde artikels

Maison Perrier: nieuw assortiment bruisende drankjes
JOZO, met een snufje Mondriaan

Erfgoedcampagne met limited edition verpakking en zoutblik

JOZO, met een snufje Mondriaan

2 min.
Oddlygood® lanceert glutenvrije Dreamy Desserts

Actueel

Iconische en ongeëvenaarde trappistenbieren
Week van Hoogstraten

4 tem 12 mei 2024

Week van Hoogstraten

3 min.
1 op 7 Nederlanders rijdt tenminste half uur om voor goedkopere boodschappen
paginas-van-supermag-april24-hr.jpg

Super
MAG 2

SuperMAG nr. 2
April 2024

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy