Feestprogramma op njam!

2 min.

Lokaal

VLAM sloeg de handen in elkaar met njam! topchef Bart Desmidt. Hij tovert vanaf 30 november heerlijke en haalbare feestgerechten op tafel, allemaal op basis van producten van bij ons. Zo wil VLAM de Vlaming tijdens de feestdagen inspireren met onze topproducten. 

Van tv en je tablet tot in de keuken

Er komen vier verschillende afleveringen van 'Feest van eigen bodem', goed voor twee aperitiefmomenten, vier hoofdgerechten en twee dessertjes. Elke aflevering wordt in één week 20 keer uitgezonden op njam.tv en 4 keer op VIER. 

En omdat deze winterse gerechtjes ook na de eindejaarsfeesten nog smaken, worden ze nadien nog tot begin februari herhaald. 

Via de nieuwsbrieven van njam! en Lekkervanbijons.be én de sociale media van beide partners zullen de recepten en het programma ook de hele feestperiode lang in de kijker lopen. Houd dus zeker ook hun Facebook- en Instagram-pagina’s in de gaten.

Op het feestmenu

Bart toont dat je met een assortimentje kazen van bij ons en typisch Vlaamse vleeswaren verrassende apero-hapjes kan creëren. Voor de grotere honger serveert hij een mals varkenskroontje, een winters witloofpannetje, verschillende verrassende aardappelbereidingen en griet, een typische wintervis. En als dessertje zorgt Bart voor verwenmomentjes met melk en eitjes in de hoofdrol. De zoetekauwen kunnen zich verwachten aan meringue met advocaat en rijstpap. Als extra smaakmaker pimpt Bart de recepten met enkele traditionele Vlaamse streekproducten.

Benieuwd naar de feestmenu’s?

Stem dan vanaf 30 november zeker af op njam! of surf naar njam.tv

Feest van eigen bodem

Gerelateerde artikels

'Lekker van bij ons' op njam!
Kanzi® XL-doos

Kanzi® XL-doos

Trots op die van ons!

Actueel

100% gerecycleerd in 2030?
Kerstboodschap van solidariteit
Verplichting bewakingsfirma geschrapt
cover-supermag-oktober2020-hr.png

Super
MAG 4

SuperMAG nr. 4
Oktober 2020

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Franchise
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Info & advies

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy