Benieuwd naar de feestmenu’s?
Stem dan vanaf 30 november zeker af op njam! of surf naar njam.tv
Feest van eigen bodemVLAM sloeg de handen in elkaar met njam! topchef Bart Desmidt. Hij tovert vanaf 30 november heerlijke en haalbare feestgerechten op tafel, allemaal op basis van producten van bij ons. Zo wil VLAM de Vlaming tijdens de feestdagen inspireren met onze topproducten.
Er komen vier verschillende afleveringen van 'Feest van eigen bodem', goed voor twee aperitiefmomenten, vier hoofdgerechten en twee dessertjes. Elke aflevering wordt in één week 20 keer uitgezonden op njam.tv en 4 keer op VIER.
En omdat deze winterse gerechtjes ook na de eindejaarsfeesten nog smaken, worden ze nadien nog tot begin februari herhaald.
Via de nieuwsbrieven van njam! en Lekkervanbijons.be én de sociale media van beide partners zullen de recepten en het programma ook de hele feestperiode lang in de kijker lopen. Houd dus zeker ook hun Facebook- en Instagram-pagina’s in de gaten.
Bart toont dat je met een assortimentje kazen van bij ons en typisch Vlaamse vleeswaren verrassende apero-hapjes kan creëren. Voor de grotere honger serveert hij een mals varkenskroontje, een winters witloofpannetje, verschillende verrassende aardappelbereidingen en griet, een typische wintervis. En als dessertje zorgt Bart voor verwenmomentjes met melk en eitjes in de hoofdrol. De zoetekauwen kunnen zich verwachten aan meringue met advocaat en rijstpap. Als extra smaakmaker pimpt Bart de recepten met enkele traditionele Vlaamse streekproducten.
Stem dan vanaf 30 november zeker af op njam! of surf naar njam.tv
Feest van eigen bodem