Sir Joe laat soda weer bruisen

2 min.

Nieuws
Productnieuws
Trends & innovaties

Herkomst van het product en een duidelijk verhaal; in 2021 wordt de craft-trend, groot geworden in 2020, doorgetrokken. Na een periode waarin craft beer hip & happening is geworden, is het nu tijd voor het volgende hoofdstuk: craft sodas. Verfrissende dranken op ambachtelijke wijze geproduceerd met natuurlijke ingrediënten.

Brands als Butcha, Caleb’s Kola, StrangeLove, Russell & Co., LIMEAU en Tenzing zijn een greep uit Sir Joe’s koelkast. Met deze en nog een aantal andere opfrissers brengt craft soda specialist Sir Joe je graag terug naar het product en het verhaal. Laat soda (en je dag) weer bruisen!

 

Caleb’s Kola

Caleb’s Kola bestaat uit een perfecte mix van bruiswater, hoogwaardige Afrikaanse kolanoten, Fairtrade rietsuiker en een geheime blend van specerijen. 

StrangeLove

De high-end sodas van StrangeLove en Russell & Co. staan voor kwaliteit, verfijnde smaken en gedurfde combinaties. Zo zijn de mixers van StrangeLove, met hun Australische roots, dé perfecte basis voor verschillende cocktails. 

Russell & Co.

Russell & Co. neemt je met de heerlijke kwaliteitsfrisdranken mee terug naar de Roaring Twenties. Met een bitter taste recept, veel gedronken in de jaren 20 en nog altijd gebaseerd op het origineel, worden de verfijnde smaken van vroeger behouden. Het resultaat zijn de vertrouwde, maar extravagante Ginger Ale, Lemon Bitter, Ginger Beer en Tonic Water.

LIMEAU

LIMEAU wordt geproduceerd op Nederlandse bodem en bestaat uit volledig biologische ingrediënten. Daarnaast zijn de siropen vrij van kleurstoffen en conserveringsmiddelen. IJskoud water met de taste van LIMEAU zorgt voor een ultiem verwenmoment zonder schuldgevoelens. 

Sir Joe

Volgens Sir Joe, vernoemd naar de uitvinder van koolzuurhoudend water Joseph Priestley (1733 – 1804), heeft de frisdrankcategorie haar prik een beetje verloren. Door het verhaal achter de verschillende brands meer naar de voorgrond te laten treden, bewijst Sir Joe dat craft sodas niet saai hoeven te zijn. Sir Joe is onderdeel van Vrumona. Zie ook https://sirjoe.nl/zakelijk/

Gerelateerde artikels

De Standaard: "Langere quarantaine voedt vrees voor personeelstekorten"
Jumbo in laatste rechte lijn voor overname Hema
"Kleinere winkelbubbels helpen niet, integendeel"

Actueel

Delhaize start maaltijdenleveringsdienst
De Standaard: "Langere quarantaine voedt vrees voor personeelstekorten"
Jumbo in laatste rechte lijn voor overname Hema
cover-supermag-oktober2020-hr.png

Super
MAG 4

SuperMAG nr. 4
Oktober 2020

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Franchise
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Info & advies

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy