Carrefour Express Edegem

2 min.

Winkelopeningen

Bewoners van het Antwerpse Edegem hebben er een nieuwe buurtwinkel bij. Carrefour opende er vorige week namelijk de deuren van een Express-winkel in de Strijdersstraat. Franchisepartner Rik Maes leerde de kneepjes van het vak al van jongs af aan. 

Rik is bovendien al jaren vertrouwd met de gemeente en de bewoners, aangezien zijn grootouders altijd in Edegem hebben gewoond. Hij staat dus te popelen om de klanten van de nieuwe Express-winkel op hun wenken te bedienen. 

De nieuwe Carrefour Express bevindt zich in het hartje van de gemeente Edegem, te midden van een gezellige winkelstraat. Met een oppervlakte van 301m² vindt iedereen er beslist wat hij of zij nodig heeft.

De supermarkt in Edegem biedt heel wat Carrefour huismerken, een mooi assortiment bio en vegetarische producten, ter plekke gebakken brood, maar ook verse koffie en fruitsap. Daarnaast vinden klanten er een aanbod groenten, fruit en vlees, en een snelle hap voor tijdens de lunch. Bovendien hecht franchisepartner Rik Maes speciale aandacht aan lokale producten, zoals een gin uit Edegem, biologische fruitsappen van De Drie Wilgen uit Nijlen en gezonde snacks op basis van noten van het merk Astronut, recent op de markt gebracht door Abdel Rahou, een jonge Borgerhoutse ondernemer. Naast deze brede waaier aan gezonde en lokale producten biedt de Carrefour Express ook handige diensten zoals verse bloemen en cadeaubonnen.

Gerelateerde artikels

Proxy Delhaize Zwijndrecht
Spar Ruddervoorde

Winkelopening

Spar Ruddervoorde

2 min.
Delhaize Belsele

Winkelopening

Delhaize Belsele

2 min.

Actueel

Flavor Shop betrekt team bij elke aanwerving
"Kwaliteit in plaats van lage prijzen promoten"
UNIZO wil af van overdreven ontslagbescherming
paginas-van-supermag-april24-hr.jpg

Super
MAG 2

SuperMAG nr. 2
April 2024

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy