Carrefour Express Edegem

2 min.

Winkelopeningen

Bewoners van het Antwerpse Edegem hebben er een nieuwe buurtwinkel bij. Carrefour opende er vorige week namelijk de deuren van een Express-winkel in de Strijdersstraat. Franchisepartner Rik Maes leerde de kneepjes van het vak al van jongs af aan. 

Rik is bovendien al jaren vertrouwd met de gemeente en de bewoners, aangezien zijn grootouders altijd in Edegem hebben gewoond. Hij staat dus te popelen om de klanten van de nieuwe Express-winkel op hun wenken te bedienen. 

De nieuwe Carrefour Express bevindt zich in het hartje van de gemeente Edegem, te midden van een gezellige winkelstraat. Met een oppervlakte van 301m² vindt iedereen er beslist wat hij of zij nodig heeft.

De supermarkt in Edegem biedt heel wat Carrefour huismerken, een mooi assortiment bio en vegetarische producten, ter plekke gebakken brood, maar ook verse koffie en fruitsap. Daarnaast vinden klanten er een aanbod groenten, fruit en vlees, en een snelle hap voor tijdens de lunch. Bovendien hecht franchisepartner Rik Maes speciale aandacht aan lokale producten, zoals een gin uit Edegem, biologische fruitsappen van De Drie Wilgen uit Nijlen en gezonde snacks op basis van noten van het merk Astronut, recent op de markt gebracht door Abdel Rahou, een jonge Borgerhoutse ondernemer. Naast deze brede waaier aan gezonde en lokale producten biedt de Carrefour Express ook handige diensten zoals verse bloemen en cadeaubonnen.

Gerelateerde artikels

Vernieuwde Spar Lichtaart zet in op vers en lokaal winkelen
Albert Heijn Oostakker
Carrefour pop-store Tomorrowland

Actueel

Heb jij je attenties en promopakket goed ontvangen?
Lokale telers in pop-upexpo van fotograaf Jimmy Kets
Beschuldigde, sta op!

Column Luc Ardies

Beschuldigde, sta op!

2 min.
cover-supermag-juni-2023-hr.jpg

Super
MAG 3

SuperMAG nr. 3
Juni 2023

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy