Chocopastaproducent Boerinneke uit Puurs-Sint-Amands blaast 70 kaarsjes uit. Ter ere van dit jubileum introduceert het familiebedrijf twee nieuwe soorten smeerpasta: pistache en amandel. Ook roept het chocomerk een gluten- en lactosevrije variant in het leven.
“Boerinneke blijft innoveren om consumenten te verrassen met hoogwaardige, verfijnde smaken”, zegt Celien Leemans, Marketing Coordinator van Boerinneke. “Met de introductie van onze pistache- en amandelpasta spelen we in op de groeiende vraag naar bijzondere en authentieke smaakbelevingen. Een smaakvolle verwennerij voor elke liefhebber.”
Maarten Vervrangen, Key Accountmanager bij de oer-Vlaamse firma, ziet dat chocoliefhebbers niet bang zijn om hun portefeuille open te trekken voor een (exclusief) potje notenspijs. “Met de lancering van onze premium lijn zien we een duidelijke groei in het segment van luxueuze smeerpasta’s”, klinkt het. “Consumenten zijn bereid om meer te betalen voor producten die écht ambachtelijk en vol van smaak zijn.”
Daarnaast breidt Boerinneke, dat vier jaar geleden werd overgenomen door het Italiaanse Nutkao, haar assortiment uit met een gluten- en lactosevrije variant. Daarmee probeert de firma uit Puurs in te spelen op de toenemende vraag op bewuste voedingskeuzes.
Actueel
Laat je klanten proeven van groenten en fruit met een verhaal
Video: Oliver Maertens, teler van sluitkolen
Lees artikel
Winkeldiefstal kost vanaf volgend jaar 181 euro
Supermarkt zet incassobureau in
Lees artikel