B2 Supermarkt Broekmans: klein paradijs voor de kaasliefhebber

3 min.

Trots op die van ons

B2 Supermarkt Broekmans uit Heusden-Zolder heeft - net zoals Alvo Tessenderlo - de Mooiste Kaastoog van 2021 in de categorie buurtsupers. De erkenning is een onderdeel van de 'Beste Versspecialist 2021' en beloont versverantwoordelijken voor hun inspanningen om Kazen van bij ons in de kijker te zetten.

B2 Supermarkt in Zolder is een klein paradijs voor de kaasliefhebber. Je vindt er zowel vers afgesneden kaas in de bedieningstoog als voorverpakte kazen in zelfbediening. Er is veel aandacht voor de kwaliteit en herkomst van de kazen. Zo is er een grote keuze aan kazen van bij ons. Meer zin in een lekkere kaasschotel? De kaasdames maken de mooiste schotels voor je klaar.

Er zijn twee koelingstogen in de bediening: een toog met de zachte en harde kazen - die met de hand gesneden worden, ideaal voor een kaaspuntje of op een kaasschotel - en een grote toog met tal van heerlijke kaasbollen om te snijden en raspen. Op de prijskaartjes van de kazen vind je de bijhorende allergenen en de melksoort (gepasteuriseerd/rauw, koe, schaap…).

Verantwoordelijke Ingeborg: “Ons kaastoogje is misschien niet zo groot, het blinkt wel uit in een divers aanbod, de kwaliteit van de kazen en de beste service. Het mag getoond worden hoe onze werknemers met de nodige passie de kazen elke dag opnieuw knap presenteren. Broekmans heeft een groot hart voor lokale producten en staat gekend om het streven naar de beste kwaliteit. Voor ons zijn 'Kazen van bij ons' dus onmisbaar in het assortiment.”

Beste Versspecialist 2021

Een uitnodigende versrayon is het beste lokmiddel voor een zelfstandige onderneming, want consumenten associëren kwalitatieve versproducten met een kwaliteitsvolle zaak. Met een aantrekkelijke versrayon krik je dus meteen het imago op van je hele winkel. En door producten van bij ons in de kijker te zetten, speel je bovendien in op de groeiende vraag van consumenten naar lokale producten.

Met de wedstrijd ‘Mooiste Kaastoog’ wil VLAM versverantwoordelijken en hun team hiervoor motiveren en hen belonen voor hun dagelijkse inspanningen om Kazen van bij ons in de kijker te zetten.

Ook Alvo Tessenderlo won in de categorie buurtsupers. In de categorie speciaalzaken/marktkramers heeft Kaaswinkel Chee(r)se in Aalter de Mooiste Kaastoog (zie hieronder). 

Meer weten? Check www.besteversspecialist.be

Verse kazen zijn dé specialiteit van Alvo Tessenderlo
Jonge kaaswinkel Chee(r)se wil de beste zijn

Gerelateerde artikels

Meer producten uit korte keten op onze tafels
Helden van onze velden

VLAM-campagne over duurzaamheid landbouwsector

Helden van onze velden

2 min.
Lekker van bij ons Verswinkels

Actueel

Groot geworden met mosselen
Aantal internetwinkels op 2 jaar met helft gestegen
Op de koffie met Wendy

Office manager van PMO

Op de koffie met Wendy

3 min.
cover-van-supermag-april-2022-hr.jpg

Super
MAG 2

SuperMAG nr. 2
April 2022

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy