Winkel die 24/7 open is

2 min.

Winkelopeningen

In de nieuwe ‘OKay Direct’-winkels kunnen klanten 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 terecht. Een eerste winkel komt er in het centrum van Gent, andere grootsteden volgen eventueel na een testperiode.

“Met dit pilootproject komen we tegemoet aan de evoluerende noden van de klant, zoals het belang van autonomie en vrijheid én focus op productkwaliteit”, aldus Gert Somers, verantwoordelijke voor de stadsformules bij OKay. 

Je krijgt toegang tot de winkel door de QR-code van je klantenkaart (of -app) te scannen. Met die code kan je ook de deuren van de (koel)kasten openen. Alle aankopen worden automatisch geregistreerd op basis van productdetectie in de rekken. Door de QR-code aan de kassa opnieuw in te scannen, wordt de eindafrekening gemaakt, en kan je (elektronisch) betalen.

"Hiermee willen we vooral doelgroepen aanspreken die baat hebben bij een winkel met langere openingsuren. Ik denk daarbij aan studenten, mensen met onregelmatige of late werkuren zoals medewerkers in de zorg, hulpdiensten, enzovoort”, aldus OKay. "We zullen het conept uitgebreid testen vooraleer het op grotere schaal uit te rollen naar andere grootsteden”.

Bron: Nieuwsblad.be 

Gerelateerde artikels

Delhaize lanceert warme keuken
Carrefour market Lanaken
Albert Heijn levert nu ook in West-Vlaanderen

Actueel

Voortaan slechts één test
Traditionele streekproducten
Op de fiets voor buurtsupers en speciaalzaken
cover-supermag-okt-2021-hr.jpg

Super
MAG 4

SuperMAG nr. 4
Oktober 2021

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Franchise
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Info & advies

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy