Wim Ballieu & Nutella® inspireren met dessert

2 min.

Productnieuws

Al meer dan 55 jaar zorgt de alomgekende hazelnootpasta voor een smakelijke pauze, over de generaties heen. Wim Ballieu, de chef die aan het hoofd staat van het Balls&Glory restaurantconcept, ging net als vorig jaar in op de vraag van Nutella® om een eindejaarsrecept te bedenken.

Voor deze gelegenheid koos hij 2 klassiekers: de delicate poire Belle-Hélène en het gekende gewonnen brood. Hij geeft deze verrassende combinatie een extra feestelijke touch door de toevoeging van een paar onverwachte ingrediënten: gekarameliseerde amandelstukjes, een schep vanille ijs én ... een vleugje Nutella®! 

Inspireer je klanten!

Wil jij het smakelijke recept en de handige tips om je bord te dresseren ontdekken? Je kan het hieronder downloaden! 

Voor nog meer inspiratie kan je terecht op nutella.be, waar je ook kans maakt op een limited edition Nutella® kersttrui als je een foto van je mooiste kookcreatie(s) deelt.

Gerelateerde artikels

Kerstboodschap van solidariteit
Supermarkten en voedingswinkels vrezen feestrush
Michel Soubry: durver en doener

Actueel

100% gerecycleerd in 2030?
Kerstboodschap van solidariteit
Verplichting bewakingsfirma geschrapt
cover-supermag-oktober2020-hr.png

Super
MAG 4

SuperMAG nr. 4
Oktober 2020

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Franchise
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Info & advies

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy