Wim Ballieu & Nutella® inspireren met dessert

2 min.

Productnieuws

Al meer dan 55 jaar zorgt de alomgekende hazelnootpasta voor een smakelijke pauze, over de generaties heen. Wim Ballieu, de chef die aan het hoofd staat van het Balls&Glory restaurantconcept, ging net als vorig jaar in op de vraag van Nutella® om een eindejaarsrecept te bedenken.

Voor deze gelegenheid koos hij 2 klassiekers: de delicate poire Belle-Hélène en het gekende gewonnen brood. Hij geeft deze verrassende combinatie een extra feestelijke touch door de toevoeging van een paar onverwachte ingrediënten: gekarameliseerde amandelstukjes, een schep vanille ijs én ... een vleugje Nutella®! 

Inspireer je klanten!

Wil jij het smakelijke recept en de handige tips om je bord te dresseren ontdekken? Je kan het hieronder downloaden! 

Voor nog meer inspiratie kan je terecht op nutella.be, waar je ook kans maakt op een limited edition Nutella® kersttrui als je een foto van je mooiste kookcreatie(s) deelt.

Gerelateerde artikels

JOZO, met een snufje Mondriaan

Erfgoedcampagne met limited edition verpakking en zoutblik

JOZO, met een snufje Mondriaan

2 min.
Oddlygood® lanceert glutenvrije Dreamy Desserts
Plantaardige lasagne

Come a casa

Plantaardige lasagne

2 min.

Actueel

Frankrijk wil krimpflatie aanpakken
Sleutel mee aan de workforce managementtool van bookU
Vanaf 2025 verplichting om zonnepanelen te plaatsen
paginas-van-supermag-april24-hr.jpg

Super
MAG 2

SuperMAG nr. 2
April 2024

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy