Week van de steak-friet

2 min.

Van 6 tot en met 13 oktober 2022 zet VLAM voor de zesde keer op rij een Belgische klassieker in de kijker tijdens de Week van de steak-friet. Profiteer met jouw zaak mee van deze gratis aandacht! Organiseer tijdens deze week een smakelijke actie in jouw winkel en laat het weten aan je klanten op social media.

Een perfect gebakken stukje rundvlees van bij ons, knapperige gouden frietjes en een heerlijk, frisse salade. Belgischer kan het bijna niet.

Van 6 tot en met 13 oktober 2022 zet VLAM voor de zesde keer op rij deze Belgische klassieker in de kijker tijdens de Week van de steak-friet. 

Tijdens deze week inspireert VLAM de consument om met familie en vrienden te genieten van deze nationale trots en moedigt hem aan om hierbij voor lokaal geproduceerd vlees te kiezen. Want we mogen terecht trots zijn op ons sappig, mals en kwaliteitsvol rundvlees, geproduceerd door lokale vakmannen.

De Week van de steak-friet krijgt heel wat zichtbaarheid op de winkelvloer. Profiteer met jouw zaak mee van deze gratis aandacht! Organiseer tijdens deze week een smakelijke actie in jouw winkel en laat het weten aan je klanten op social media.

TIP: Voor receptideeën kan je terecht op lekkervanbijons.be

Rundvlees van bij ons

Bij het serveren van een heerlijke steak-friet kan een sappig stukje rundvlees niet ontbreken. Kies hierbij voor vlees van bij ons, dan trek je bovendien de lokale kaart: je klant is steeds vaker op zoek naar producten van Belgische oorsprong, omwille van de smaak, kwaliteit en veiligheid, de beperkte voedselkilometers én het ondersteunen van de lokale economie. Je klant zal dit dus zeker weten te appreciëren.

Affiche

Affiche

Neemt jouw zaak ook deel aan de 'Week van de Steak-Friet' van 6 tot en met 13 oktober?

Organiseer tijdens deze week een leuke actie rond deze Belgische klassieker en laat het weten aan je klanten via de affiche die je kan downloaden via onderstaande link. 

Succes! 

Download hier je affiche

Gerelateerde artikels

Energiesteun voor bedrijven
Videovacature: Digital Lover
Jef Colruyt voorspelt bloed in retailsector

Actueel

Energiesteun voor bedrijven
Videovacature: Digital Lover
Jef Colruyt voorspelt bloed in retailsector
cover-supermag-juni-2022-hr-zonder-paskruisen.jpg

Super
MAG 3

SuperMAG nr. 3
Juni 2022

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy