Vernieuwde Spar Tielt-Winge

2 min.

Op 7 september heropende de vernieuwde Spar Colruyt Group-winkel in het centrum van Tielt-Winge. De winkel opende 16 jaar geleden voor het eerst de deuren en was toe aan een opknapbeurt. Zelfstandige ondernemer Rudi Meeus en zijn team kunnen nu nóg sterker inzetten op een aangename winkelervaring en op hun ruime assortiment verse, kwaliteitsvolle producten.

"Onze winkel was na 16 jaar wel aan vernieuwing toe om volledig mee te zijn met alle milieuvereisten en energienormen die we vandaag binnen Colruyt Group hanteren”, vertelt Rudi Meeus. “Zo werden al onze oude frigo’s en diepvriezers vervangen door energiezuinige modellen met deuren.”

De vernieuwing stond al eerder op de planning maar moest worden uitgesteld omwille van de coronacrisis. Het moderne interieur geeft nu een ruimer en opener gevoel, terwijl het uitgebreide assortiment kwaliteitsproducten ook logischer en overzichtelijker staat uitgestald. Naast nieuwe, ruimere wandkoelingen heeft Spar Tielt-Winge nu ook een grotere afdeling groenten en fruit. In de aangepaste kassa-omgeving is het snel en makkelijk afrekenen.

De beenhouwerij blijft het uithangbord van de winkel. De bedieningstoog heeft plaats gemaakt voor een nieuw open koelmeubel. Bovendien gebruiken ze in deze Spar een uniek inpaksysteem: elk sneetje charcuterie wordt gescheiden met folie en verpakt onder beschermende atmosfeer waardoor de producten tot wel een week houdbaar blijven. 

Spar Tielt-Winge staat garant voor kwaliteit. Van authentieke specialiteiten zoals Limousin-rundvlees tot de beste streekproducten. Ook voor een goede fles wijn ben je bij Spar Tielt-Winge aan het juiste adres. Rudi, zelf een wijnliefhebber: “Twee van onze medewerkers volgen momenteel een sommeliercursus. Zo kunnen ze onze klanten nog beter adviseren en kunnen we ons aanbod verder uitbreiden met de lekkerste wijnen.”

Gerelateerde artikels

Heb jij je attenties en promopakket goed ontvangen?
Lokale telers in pop-upexpo van fotograaf Jimmy Kets
Beschuldigde, sta op!

Column Luc Ardies

Beschuldigde, sta op!

2 min.

Actueel

Heb jij je attenties en promopakket goed ontvangen?
Lokale telers in pop-upexpo van fotograaf Jimmy Kets
Beschuldigde, sta op!

Column Luc Ardies

Beschuldigde, sta op!

2 min.
cover-supermag-juni-2023-hr.jpg

Super
MAG 3

SuperMAG nr. 3
Juni 2023

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy