Vernieuwde Spar Eksaarde

2 min.

Vorige week opende de Spar Colruyt Group-winkel in Eksaarde opnieuw haar deuren in een nieuw pand. De winkel - die al bijna 50 jaar een vaste waarde vormt in het dorp - werd ingericht volgens de stijl van de nieuwste generatie Spar-winkels. De zaak wordt uitgebaat door zelfstandig ondernemer Kevin De Storme, die de winkel van zijn ouders overnam. 

“Als je op straat moet gaan staan om auto’s van en naar de parking te begeleiden, weet je dat het tijd is voor iets nieuws”, lacht Kevin. “We hebben drie percelen moeten aankopen om de puzzel te kunnen leggen.” Het resultaat? Een gloednieuwe winkel op dezelfde vertrouwde locatie, nu met een oppervlakte van 700 m2. De oude winkelruimte wordt gebruikt voor opslag, magazijn, bureel, bureaus en koelcellen.

Bij de inrichting van de nieuwe Spar-buurtsupermarkt in Eksaarde stond het winkelgemak van de klanten voorop. “Alles zal er vooral mooier gepresenteerd worden. In de nieuwe winkel krijgt alles nu z’n eigen stekje.” Het interieur geeft nu een opener gevoel. Er is meer ruimte voor het ruime assortiment verse producten.

Kevin, zelf geboren en getogen in ‘Gezôarde’, draagt ook de liefde voor lokaal hoog in het vaandel. “Wij proberen sterk in te zetten op onze lokale producten”, legt hij uit. “Bij ons kan je terecht voor honing, fruitsappen en aardbeien die in ons dorp geteeld of gekweekt worden.”

Het team van Spar Eksaarde telt veel ervaren en trouwe medewerkers. Ze evolueerden door de jaren heen mee met de winkel. “Ik sta hier nu 10 jaar, maar mijn ouders hebben de winkel eerst zelf 36 jaar lang opgebouwd”, vertelt Kevin. “We hebben verschillende medewerkers die al tientallen jaren bij ons werken. Zoals onze collega Myriam, die al 35 jaar bij ons in dienst is. Ze is echt het boegbeeld van de winkel.” 

Gerelateerde artikels

Vanaf dit weekend verbod op tabaksautomaten
Daarom ben ik lid

Sophie Delobelle, Spar Sint-Eloois-Winkel

Daarom ben ik lid

2 min.
Geen drempels meer voor digitaal statiegeld

Actueel

Vanaf dit weekend verbod op tabaksautomaten
Daarom ben ik lid

Sophie Delobelle, Spar Sint-Eloois-Winkel

Daarom ben ik lid

2 min.
Geen drempels meer voor digitaal statiegeld
cover-oktober-2023-hr.jpg

Super
MAG 4

SuperMAG nr. 4
Oktober 2023

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy