Vernieuwde Spar Eindhout

2 min.

Winkelopeningen

Gisteren opende Spar Eindhout opnieuw de deuren. De winkel, die al sinds 2004 een vaste waarde is in de regio, heeft een complete metamorfose ondergaan. Met een nieuw interieur en exterieur, geïnspireerd door de nieuwste generatie Spar-winkels, kan Spar Eindhout zich focussen op duurzaamheid, versheid en lokale producten. Ondernemers Erkan en Melda, en hun toegewijd team, zijn enthousiast om hun klanten te verwelkomen in de vernieuwde winkel.

Oorspronkelijk overgenomen door Erkan’s schoonvader, een gepassioneerde beenhouwer, is de winkel nu in handen van de volgende generatie. “De winkel was toe aan vernieuwing,” vertelt Erkan. “We zijn trots op onze nette en verzorgde uitstraling, maar het pand was verouderd. Met deze renovatie willen we onze klanten een nog betere winkelervaring bieden.” De verbouwingen hebben geleid tot een volledig nieuw interieur, van de tegels tot het plafond, en een optimalisering van de winkelindeling.

De vernieuwde Spar Eindhout zet sterk in op versheid en lokale producten. “We zijn bekend om ons verse assortiment, en dat willen we nog verder uitbreiden,” zegt Melda. De broodafdeling krijgt een bijzondere upgrade waarbij ambacht en authenticiteit centraal staan. Daarnaast wordt het aanbod van de traiteurafdeling vernieuwd met onder andere huisgemaakte streekspecialiteiten.

“Elke aanpassing die we hebben doorgevoerd, is met onze klanten in gedachten,” legt Erkan uit. “En dat geldt ook voor onze openingsuren. Zo openen we voortaan de deuren al om 8u00 in plaats van 8u30.” “We hebben geïnvesteerd in duurzame CO2-koelingen en ledverlichting met sensors,” vertelt ook Melda. “Zo dragen we bij aan een lagere milieu-impact en een betere toekomst voor ons allemaal.”

Gerelateerde artikels

Spar Wenduine

Winkelopening

Spar Wenduine

2 min.
Nieuwe Carrefour Express in Sint-Katelijne-Waver en Roeselare
Nieuwe Alvo ‘Waasmarkt’ zet in op lokaal en vers

Actueel

Mooie combinatie van digitalisering én beleving
AllesMAG, niets moet!

Vakantiepocket bij het SuperMAG

AllesMAG, niets moet!

2 min.
Commerciële groepen moeten ten laatste 1/4/25 contracten aanpassen
schermafbeelding-2024-06-18-om-07-45-36.png

Super
MAG 3

SuperMAG nr. 3
Juni 2024

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy