Van Eccelpoel opnieuw aan het verbouwen

2 min.

In 2019 openden Jef Van Eccelpoel en Lawrence Vechter, uitbaters van de bijzonder mooie versmarkt Van Eccelpoel, een volledig vernieuwde zaak. Sinds maandag 15 april is de tweede fase van de verbouwingswerken ingegaan. “We creëren meer plaats voor bijzondere flessen uit onze wijnkelder,” aldus de uitbaters. 

Lees hier het artikel uit de nieuwssite made in. 

Tijdens de eerste fase kregen de beenhouwerij, kaastoog, traiteur, bakkerij, groente- en fruitafdeling van de versmarkt meer plaats. Nu zijn de wijnen en de productieruimte van de bakkerij aan de beurt. “Door de jaren heen verzamelden we een unieke collectie, verstopt in onze wijnkelder. Die opmerkelijke flessen willen we een plaats geven in een gloednieuwe setting. Bovendien richten we een proefzaal in voorzien van alle moderne faciliteiten”, vertelt Lawrence.

Deze degustatieruimte heeft een dubbele functie. Het doet ook dienst als vergaderzaal. “Ons voornaamste doel is mensen samenbrengen met lekker eten en drinken. Binnenkort kunnen bedrijven deze ruimte huren. Een verse lunch of wijntasting achteraf maken meetings extra aangenaam”, aldus Vechter. 

Ook de productieruimte van de bakkerij wordt verbouwd. Het is zo ontworpen dat de klanten een blik krijgen achter de schermen. “We willen de mensen laten zien dat er veel handwerk in hun wekelijkse taartje kruipt. Zo groeit de appreciatie voor een ambachtelijk product.”

Verder volgt er een uitbreiding van het assortiment ambachtelijke koffie, thee en keramiek. “Momenteel werken we samen met verschillende koffiebranders. Zo kunnen we enkele kwaliteitsvolle soorten aanbieden, gebrand naar onze smaak.”

Bron: www.made-in.be/kempen

Gerelateerde artikels

Flavor Shop betrekt team bij elke aanwerving
"Kwaliteit in plaats van lage prijzen promoten"
UNIZO wil af van overdreven ontslagbescherming

Actueel

Flavor Shop betrekt team bij elke aanwerving
"Kwaliteit in plaats van lage prijzen promoten"
UNIZO wil af van overdreven ontslagbescherming
paginas-van-supermag-april24-hr.jpg

Super
MAG 2

SuperMAG nr. 2
April 2024

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy