Spar Wenduine

2 min.

Winkelopeningen

Donderdag 27 juni opende de Spar Colruyt Group-winkel in Wenduine opnieuw de deuren na een totale vernieuwing met veel aandacht voor duurzaamheid. Aan het roer staan Hilde Leenknegt en Ivan Kuyle, een ondernemend koppel met ruim 25 jaar ervaring als supermarktuitbaters.

Uitbaters Hilde en Ivan: "De oude winkel werd volledig gesloopt en vervangen door een hypermoderne vestiging die voldoet aan de strengste bouwnormen. De winkel is vlot bereikbaar met de tram en ligt op 100 meter van de dijk. De klanten kunnen rekenen op een gemotiveerd team van 14 vaste personeelsleden uit de regio. “Tijdens de zomermaanden vullen we onze ploeg aan met 15 studenten en flex-medewerkers."

De vernieuwde Spar Wenduine volgt het concept van de nieuwste generatie Spar Colruyt Group-winkels. “Volgens ons zijn de beste tijden de maaltijden,” zeggen Hilde en Ivan met veel overtuiging. “Daarom leggen we de focus op een uitgebreid assortiment verse producten die we ter plaatse bereiden, versnijden en verpakken in zowel de afdelingen charcuterie, kaas als traiteur en vers vlees.” De uitbaters hebben ook zwaar geïnvesteerd in de bakkerijafdeling.  “Daar laten we onze pistolets en stokbroden rijzen en bakken we ze af,” legt het koppel uit.  “Dat geeft een kraakvers resultaat met de beste smaak.”

Net als de andere winkelformules van Colruyt Group hecht Spar veel belang aan duurzaam bouwen, met een zo laag mogelijke milieu-impact. “Voor het koeltechnisch gedeelte werd gekozen voor een duurzame CO2-installatie met warmterecuperatie in combinatie met vloerverwarming. Waar dat mogelijk was, werden de frigo's uitgerust met glazen deuren om zo het verbruik en de CO2-uitstoot maximaal te reduceren.”

Gerelateerde artikels

Nieuwe Carrefour Express in Sint-Katelijne-Waver en Roeselare
Vernieuwde Spar Eindhout
Nieuwe Alvo ‘Waasmarkt’ zet in op lokaal en vers

Actueel

Mooie combinatie van digitalisering én beleving
AllesMAG, niets moet!

Vakantiepocket bij het SuperMAG

AllesMAG, niets moet!

2 min.
Commerciële groepen moeten ten laatste 1/4/25 contracten aanpassen
schermafbeelding-2024-06-18-om-07-45-36.png

Super
MAG 3

SuperMAG nr. 3
Juni 2024

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy