Spar Ruddervoorde

2 min.

Winkelopeningen

In Ruddervoorde opende midden maart een nieuwe Spar-winkel de deuren. De buurtsupermarkt in de Torhoutsestraat werd helemaal in een Spar-jasje gestoken. Zelfstandig ondernemer Peter Degrande en zijn team laten klanten nu elke dag proeven van de Spar-producten en kwaliteit.

Op de locatie van de Spar-winkel was vroeger een andere supermarkt gelegen. Het hele team van de voormalige supermarkt, waaronder de vaste medewerkers, flexi-jobbers en beenhouwerijmedewerkers, maakten de overstap naar de Spar-winkel. Aan het roer staat zelfstandig ondernemer Peter Degrande. Hij nam zeven jaar geleden, na 28 jaar dienst bij Coca-Cola, een buurtwinkel in Ruddervoorde over.

Hij heeft een enorme passie voor voeding en is erg tevreden met de overstap naar Spar. “De overgang verliep enorm vlot”, vertelt hij. “We zijn één dag dicht geweest voor de herinrichting. Met een team van 30 mensen staken we de handen uit de mouwen om alles klaar te zetten voor onze opening. Het assortiment vernieuwen, nieuwe kassa’s installeren, nieuwe prijsetiketten … Het was intens, maar we hebben mooi werk geleverd en daar ben ik zeer fier op.”

“Een aantal van onze rayons werden helemaal aangepakt qua indeling. Zo staan onder andere onze koffies, wasproducten, bieren, pasta’s en confituren beter gerangschikt in de winkel”, zegt Peter.

In de periode voor de overstap naar Spar introduceerde Peter bovendien het assortiment van Boni Selection en Everyday in de winkel. En ook op lokaal vlak zetten ze bij Spar Ruddervoorde in op een breed assortiment: zo kan je er terecht voor confituur, mosterd, eierkoeken en aperitieven uit de buurt.

Gerelateerde artikels

Nieuwe Alvo ‘Waasmarkt’ zet in op lokaal en vers
Alvo Cado (Balegem)

Winkelopening

Alvo Cado (Balegem)

2 min.
Nieuwe Carrefour Market in Menen, Moerbeke-Waas en Woluwe-winkelcentrum

Actueel

Netwerkavond speciaalzaken bij Alfa Fish
Verkoop Parkwind duwt jaarwinst Colruyt boven miljard euro
Nieuwe Alvo ‘Waasmarkt’ zet in op lokaal en vers
paginas-van-supermag-april24-hr.jpg

Super
MAG 2

SuperMAG nr. 2
April 2024

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy