Spar Opwijk

2 min.

Winkelopeningen

Donderdag 30 mei opende de Spar Colruyt Group-winkel in Opwijk opnieuw de deuren na een grondige renovatie. De familie De Baerdemaeker staat al drie generaties lang met hart en ziel achter de winkel. De renovatie zet de traditie voort, met een focus op duurzaamheid, versheid en lokale producten.

Zelfstandige ondernemers Stijn en Jo De Baerdemaeker kijken er enthousiast naar uit om hun klanten te verwelkomen in hun vernieuwde winkel. "We zijn trots om de waarden van onze ouders en grootouders voort te zetten," aldus Stijn. "Met deze renovatie behoren we tot nieuwste generatie Spar-winkels, terwijl we ook de familiale buurtwinkel blijven waar iedereen zich welkom voelt en kan vertrouwen op een constante hoge kwaliteit."

Spar Opwijk is een familiebedrijf met een rijke geschiedenis. Stijn en Jo namen de winkel over van hun ouders maar het waren hun grootouders die in 1961 met de winkel begonnen. “Al die jaren zijn we een gevestigde buurtwinkel in het centrum van Opwijk. De slagerij, met ons eigen vers vlees en bereidingen, vormt al sinds de oprichting het kloppende hart van de zaak.”

“De winkel is al sinds 2000 op deze locatie en was aan vernieuwing toe”, legt hij uit. “Het gebouw is volledig gestript en van plafond tot vloer vernieuwd en ook de gevel heeft een nieuwe look gekregen.”

“De indeling is nu totaal anders”, vertelt Stijn. “Het eerste wat je zal ruiken en zien is onze vernieuwde bakkerij. Die heeft een bijzondere upgrade gekregen waarbij ambacht en authenticiteit centraal staan. Ook onze andere producten hebben een nieuw plekje gekregen. De nadruk in het assortiment ligt op vers en hoge kwaliteit.” Het nieuwe grondplan zal even wennen zijn voor de klanten. “Ik ben ook wel benieuwd hoor”, glimlacht Stijn. “Nu kan ik in een vingerknip zeggen waar bijvoorbeeld de mayonaise staat. Dat zal de eerste weken misschien niet zo vlotjes lukken!”

Gerelateerde artikels

Nieuwe Alvo ‘Waasmarkt’ zet in op lokaal en vers
Alvo Cado (Balegem)

Winkelopening

Alvo Cado (Balegem)

2 min.
Nieuwe Carrefour Market in Menen, Moerbeke-Waas en Woluwe-winkelcentrum

Actueel

Netwerkavond speciaalzaken bij Alfa Fish
Verkoop Parkwind duwt jaarwinst Colruyt boven miljard euro
Nieuwe Alvo ‘Waasmarkt’ zet in op lokaal en vers
paginas-van-supermag-april24-hr.jpg

Super
MAG 2

SuperMAG nr. 2
April 2024

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy