Spar Maldegem De Linde

2 min.

Winkelopeningen

Donderdag 23 februari heropende de vernieuwde Spar Colruyt Group-winkel in het centrum van Maldegem na verbouwingswerken. De buurtsupermarkt werd volledig gerenoveerd in de stijl van de nieuwste generatie Spar-winkels, met veel aandacht voor duurzaamheid en een sfeervolle inrichting. Nele Soenen en Mike Goeteyn, de zelfstandige ondernemers van Spar Maldegem De Linde, kunnen zo nóg sterker inzetten op een aangename winkelervaring en op hun ruime assortiment verse, kwaliteitsvolle producten.

“Onze winkel was verouderd en beantwoordde niet langer aan de actuele milieuvereisten en energienormen die we binnen Colruyt Group hanteren”, vertelt Nele Soenen, die samen met haar man Mike Goeteyn de Spar-winkel in centrum Maldegem uitbaat.

Het gebouw werd volledig gestript en zowel de buitenkant als het interieur werden flink onder handen genomen. Met onder andere een milieuvriendelijker koelsysteem, nieuwe frigomeubels met deuren en zonnepanelen op het dak, heeft de winkel een pak aan energie-efficiëntie gewonnen.

Het vernieuwde interieur geeft nu een ruimer en opener gevoel, terwijl het uitgebreide assortiment kwaliteitsproducten ook logischer en overzichtelijker staat uitgestald. “We kunnen onze huisbereide gerechten, salades en schotels nu veel beter in de kijker zetten en ook in onze nieuwe beenhouwerij-afdeling kunnen we nu alle smakelijke stukjes vlees mooi hun eigen plaatsje geven. Iets waar ik met mijn opleiding als beenhouwer uiteraard zeer tevreden mee ben”, klinkt Mike Goeteyn alvast heel enthousiast.

Gerelateerde artikels

Vernieuwde Spar Lichtaart zet in op vers en lokaal winkelen
Carrefour Express Edegem
Albert Heijn Oostakker

Actueel

Heb jij je attenties en promopakket goed ontvangen?
Lokale telers in pop-upexpo van fotograaf Jimmy Kets
Beschuldigde, sta op!

Column Luc Ardies

Beschuldigde, sta op!

2 min.
cover-supermag-juni-2023-hr.jpg

Super
MAG 3

SuperMAG nr. 3
Juni 2023

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy