Spar Linkeroever

2 min.

Winkelopeningen

Vandaag, donderdag 11 april, opent de Spar Colruyt Group-winkel op Linkeroever opnieuw de deuren na een grondige renovatie. De winkel kreeg zowel langs de binnen- als buitenkant een nieuw jasje en werd gerenoveerd in de stijl van de nieuwste generatie Spar-winkels. Zelfstandige ondernemers zijn Johan, Pieter en Daniël Kuypers. 

Spar Linkeroever is een echt familiebedrijf, met aan het hoofd de gebroeders Kuypers: Johan, Pieter en Daniël. In 2005 namen ze de Spar-winkel in Loenhout over. Ruim zes jaar later, in 2011, kwam de huidige winkel op Linkeroever erbij. “Johan en Daniël zijn ook allebei slagers die hun vak tot in de puntjes kennen,” zegt Pieter. 

“De winkel was nu echter toe aan een grondige renovatie”, legt hij uit. “We zijn hier al meer dan 12 jaar, maar het gebouw zelf is nog ouder en had zijn beste tijd gehad. We hebben het pand ernaast kunnen bij kopen en zagen dit dan ook als het ideale moment om meteen de hele winkel onder handen te nemen.” ​

De vernieuwde Spar Linkeroever volgt het concept van de nieuwste generatie Spar Colruyt Group-winkels. Er is meer aandacht voor vers, lokaal en duurzaam. “De indeling is totaal anders”, vertelt Daniël. “Er is meer plaats voor traiteursgerechten, vers vlees, charcuterie en kaas. De groenten- en fruitafdeling werd bovendien uitgebreid.”

Op seizoensproducten werd er natuurlijk ook ingezet. “We halen aardbeien en asperges rechtstreeks van de teler”, vertelt Johan. “Onze desserts halen we bij een hoevewinkel in Kalmthout, die ambachtelijke dessertjes maakt.”

Ook langs de buitenkant kreeg de winkel een make-over. De buitengevel en het dak werden vernieuwd en beter geïsoleerd. “Door meer en nieuwe vensters en door lichtkoepels in het nieuwe dak komt er nu meer daglicht binnen”, zegt Pieter. “Da’s altijd fijn, toch?”

Gerelateerde artikels

Proxy Delhaize Zwijndrecht
Spar Ruddervoorde

Winkelopening

Spar Ruddervoorde

2 min.
Delhaize Belsele

Winkelopening

Delhaize Belsele

2 min.

Actueel

Flavor Shop betrekt team bij elke aanwerving
"Kwaliteit in plaats van lage prijzen promoten"
UNIZO wil af van overdreven ontslagbescherming
paginas-van-supermag-april24-hr.jpg

Super
MAG 2

SuperMAG nr. 2
April 2024

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy