Spar Lier

2 min.

Winkelopeningen

Donderdag heropende Spar Lier de deuren als een Spar Colruyt Group winkel. De winkel werd in april overgenomen door Steven Stouten en Tim Anthonis en werd omgebouwd tot een duurzame en moderne buurtwinkel.

De winkel was toe aan een grondige opknapbeurt. Tussen 13 oktober en 16 november kreeg hij dan ook een totale make-over. Zowel de gevel als het interieur werden flink onder handen genomen. Zo werd er gewerkt met lagere meubels om een opener gevoel te creëren en geeft de afwerking met hout de winkel een extra warm en huiselijk effect.

Ondernemers Steven Stouten en Tim Anthonis zijn zeker niet aan hun proefstuk toe. Steven werkt al sinds 1994 voor Spar: hij begon er als jobstudent in Spar Grootlo en nam deze in 2003 zelf over. Daarna kocht hij ook Spar Kessel, waar Tim in 2006 werkte als student en in 2009 vast begon als beenhouwer.

De winkel in Kessel was in 2015 hun eerste winkel die werd omgebouwd volgens de nieuwe Spar Colruyt Group formule. Samen namen ze in 2009 ook nog Spar Schriek over. Begin volgend jaar staat ook de opening van Spar Wiekevorst op hun planning.

“We zijn geen familie van elkaar maar leiden onze winkels bijna als een familiebedrijf. Het feit dat ik peter ben van het jongste zoontje van Tim bewijst dat er een hechte vriendschap is, zowel zakelijk als daarbuiten”, vertelt Steven. Het duo wordt in Spar Lier bijgestaan door 15 vaste medewerkers, enkele flexi-jobbers en jobstudenten. Allemaal komen ze uit de streek.

Gerelateerde artikels

Groenten- en fruitautomaat in station Sint-Niklaas
“Onze klanten zijn eigenaars en werken mee in de winkel”
Poolse supermarkt in Beveren

Actueel

Coöperatie Hoogstraten strikt Sven Ornelis als ambassadeur
Hoe Albert Heijn volgens insiders met verlies verkoopt
Brussel gaat systeem van statiegeld mee opzetten
cover-supermag-april-2023-hr.jpg

Super
MAG 2

SuperMAG nr. 2
April 2023

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy