SPAR Lambrechts introduceert sparonline.be

2 min.

Kort na de aanvang van de coronapandemie in maart 2020 werd duidelijk dat online shopping naar een nieuwe, grotere dimensie evolueerde. Bij Lambrechts zochten ze naar een oplossing voor hun zelfstandige winkeliers, waarbij deze hun aanbod en specialiteiten naar het web zouden kunnen vertalen. 

"De lokale verankering en de uitgewerkte speerpunten op de winkelvloer vormen net het typische karakter van de SPAR buurtsupermarkten en -superettes. In de oefening was het dan ook essentieel om een oplossing uit te werken waarbij de winkels hun eigen assortiment, hun eigen prijszetting en hun eigen lever- en afhaalmodaliteiten digitaal in de markt zouden kunnen zetten", aldus Manu Suffeleers van Lambrechts. 

"In verschillende werkgroepen werkte SPAR Lambrechts aan de front-end vormgeving van de webshop, de dataverzameling en fotografie van de producten, de software programmatie van de module, de link met het centrale ERP systeem en het wettelijk kader. Tussentijds was er overleg met de leden-winkeliers van de SPAR Stuurgroep om de evoluties in de ontwikkeling te bespreken. Hun input werd mee verwerkt om vervolgens te komen tot het huidige resultaat. 

Gerelateerde artikels

Voortaan slechts één test
Traditionele streekproducten
Op de fiets voor buurtsupers en speciaalzaken

Actueel

Voortaan slechts één test
Traditionele streekproducten
Op de fiets voor buurtsupers en speciaalzaken
cover-supermag-okt-2021-hr.jpg

Super
MAG 4

SuperMAG nr. 4
Oktober 2021

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Franchise
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Info & advies

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy