Spar Elewijt volledig vernieuwd


Winkelopeningen

Dirk Moriau en Daisy Alleman baten hun buurtsupermarkt al elf jaar uit, en ook dochters Stephanie en Emilie werken mee in de familiezaak. Een persoonlijke service en met de klanten een praatje slaan is voor hen van het grootste belang. Daisy volgde enkele jaren geleden een koksopleiding en heeft een echte passie voor lekker en gezond eten. “Ik ga altijd op zoek naar producten met net dat tikkeltje meer kwaliteit of diversiteit. Zo helpen we onze klanten om thuis lekker te koken.”

Marktgevoel en nadruk op vers
De vernieuwde Spar ziet er fris en modern uit en werd ingericht volgens de stijl van de nieuwe generatie Spar-buurtsupermarkten. De versafdelingen stelen daarbij de show. “In de bakkerij vinden onze klanten dagvers brood, koffiekoeken en patisserie”, zegt Daisy. “We investeerden in een rijskast voor een nog betere kwaliteit en ruimer assortiment, zoals echte bakkerspistolets. Daarnaast kunnen we dankzij onze grotere keuken nog meer huisbereide traiteurgerechten aanbieden. Ook voor ons verse vlees en ruime assortiment kazen zijn we gekend in de streek. Vanaf nu hebben we ook versgeperst fruitsap, dagverse belegde broodjes en slaatjes en een afdeling met speciale bieren.”

Van 420 naar 995 m²
De winkeloppervlakte werd meer dan verdubbeld, van 420 naar 995 m². De klanten kunnen comfortabel hun boodschappen doen door de ruimere gangen en de 18 werknemers hebben meer plaats in de werkateliers. “We zijn van 3 naar 5 kassa’s gegaan, waardoor de klanten sneller bediend zullen worden”, zegt Daisy. “En zo vinden ze altijd makkelijk plaats op onze parking, die 72 plaatsen telt.” Andere nieuwigheden zijn de praktische winkelwagentjes, de milieuvriendelijke koelinstallaties en de ledverlichting. Via de digitale schermen kunnen klanten zich laten inspireren met recepten, maaltijdideeën en productinformatie. De nieuwe gevel draagt het vernieuwde Spar-logo van Colruyt Group.

Gerelateerde artikels

Spar Duffel

Winkelopening

Spar Duffel

2 min.
Albert Heijn Oudenaarde
De moderne bouwstenen van de nieuwste AH XL-winkels

Actueel

Digitalisering & impact op de winkelmedewerker (5)
Ontslagbrief moet dag eerder op de post
Kempense nuchterheid en en Nederlandse precisie
cover-supermag-juni-2022-hr-zonder-paskruisen.jpg

Super
MAG 3

SuperMAG nr. 3
Juni 2022

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy