Spar Duffel

2 min.

Winkelopeningen

Op donderdag 16 juni opende de vernieuwde Spar Duffel de deuren. De winkel ging een maand dicht voor grondige verbouwingen. Naast een frisse look kreeg de winkel een nieuwe focus - een nog ruimer aanbod vers - én twee nieuwe zaakvoerders, Yannick Van Elst en Sophie Nuyens.

“Ons vers vlees en de huisbereide gerechten uit onze beenhouwerij zijn een belangrijke aanvulling in de nieuwe winkel”, vertelt Yannick. “Spar Duffel was al gekend om zijn bakkerij. Ook in de nieuwe winkel gaan we met de CRU-bakkerij in deze afdeling voor hoge kwaliteit.”

Spar Duffel krijgt met Yannick en Sophie twee nieuwe zaakvoerders. Zij zijn ook de uitbaters van Spar Koningshooikt, een echte familiezaak die in 1935 door Yannicks overgrootvader is begonnen als beenhouwerij. In 1969 werd de winkel uitgebreid tot een kruidenierszaak en in 1981 werd het een volwaardige supermarkt. “Ikzelf ben vanaf mijn 15 jaar als jobstudent beginnen helpen en na de middelbare school gestart in de zaak van mijn ouders’, vertelt Yannick.

In 2021 heeft Yannick de zaak van zijn ouders overgenomen. “Het is een prachtig vervolg dat Sophie en ik nu ook deze vernieuwde tweede supermarkt kunnen overnemen”, zegt hij trots.

Het koelsysteem van de winkel heeft een CO2-uitstoot die 90 % lager is in vergelijking met een traditionele koelinstallatie. Vanaf de heropening zal de winkel voortaan langer open zijn op zondagnamiddag: klanten zijn welkom tot 17 u. 

Gerelateerde artikels

Vernieuwde Spar Lichtaart zet in op vers en lokaal winkelen
Carrefour Express Edegem
Albert Heijn Oostakker

Actueel

Heb jij je attenties en promopakket goed ontvangen?
Lokale telers in pop-upexpo van fotograaf Jimmy Kets
Beschuldigde, sta op!

Column Luc Ardies

Beschuldigde, sta op!

2 min.
cover-supermag-juni-2023-hr.jpg

Super
MAG 3

SuperMAG nr. 3
Juni 2023

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy