Spar Lendelede

2 min.

Winkelopeningen

Op donderdag 8 september opende de vernieuwde Spar Colruyt Group-winkel in Lendelede. De buurtsuper kreeg een make-over met bijzondere aandacht voor duurzaamheid en een sfeervolle inrichting. Tanja Beernaert en Koen D’Hulst, de zelfstandige ondernemers, zetten in op een warm onthaal van de klanten en verse, kwaliteitsvolle producten.

De plannen voor de verbouwingen werden al meer dan een jaar geleden opgestart, maar nu is het zover. De winkel kreeg een frisse en modernere inrichting, met een nieuwe indeling en nog meer focus op verse voeding. De grootste eyecatchers van de winkel zijn de volledig nieuwe bakkerijafdeling, de nieuwe kassa’s en de uitgebreide wijnafdeling.

Tanja Beernaert en Koen D’Hulst zijn al meer dan 28 jaar Spar-ondernemers. Na eerst een kleine Spar in Zwevegem te hebben uitgebaat, namen ze in 2006 de Spar in Lendelede over. ”We zijn tevreden met de vernieuwde inrichting van onze winkel en konden niet wachten om het eindresultaat aan onze klanten te kunnen tonen", vertellen ze. "Ons aanbod is nog steeds zeer uitgebreid, met een speciale aandacht voor verse en lokale producten. Zo verkopen we in onze winkel heel wat streekproducten, zoals de bieren van brouwerij De Meester, Seppe's Granola en andere artisanale producten zoals confituren en koffies." 

Spar Lendelede is vernieuwd met duurzaamheid in gedachten. Zo is de winkel voorzien van energiezuinige ledverlichting en zijn alle koelmeubels met deuren afgesloten, waardoor die minder koude verliezen.

Gerelateerde artikels

CRU in voormalige brouwerij Eylenbosch
eFarmz: nieuwe maaltijdbox in Vlaanderen
Spar Eke

Winkelopening

Spar Eke

3 min.

Actueel

Energiesteun voor bedrijven
Videovacature: Digital Lover
Jef Colruyt voorspelt bloed in retailsector
cover-supermag-juni-2022-hr-zonder-paskruisen.jpg

Super
MAG 3

SuperMAG nr. 3
Juni 2022

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy