Royal Bliss

2 min.

Productnieuws

Royal Bliss kondigde deze week zijn komst in België aan met de lancering van zes nieuwe drankjes. Elke variant bevat 100% natuurlijke aroma's en combineert klassieke smaken met een botanische twist, met of zonder suiker. 

Royal Bliss is beschikbaar in retail en horeca. Royal Bliss Pink Aromatic Berry, Agrumes & Ylang Ylang en Tonic Water zijn zowel in de horeca, als in de retail beschikbaar. De Zero Signature Tonic Water en Lime & Mint zijn exclusief in de winkelrekken te vinden, terwijl je de Bitter Lemon op café of restaurant kan ontdekken.

Afhankelijk van de variant zijn de smaken verkrijgbaar bij retailers in blikjes van 250ml, en in de horeca in glazen flesjes van 200ml. 

De smaken werden ontwikkeld in het R&D-centrum van Coca-Cola in Anderlecht, iets waar ze bij Coca-Cola erg trots op zijn. Aline Lemaire, Marketing Director Belgium & Luxemburg bij The Coca-Cola Company: "We zijn bijzonder trots om het nieuwe premium assortiment van Royal Bliss te lanceren, een veelzijdig merk dat ontwikkeld is om zowel puur te drinken, als te mixen – voor elk wat wils. Hiermee willen we tegemoetkomen aan de stijgende vraag naar alternatieven voor alcoholische dranken en bewijzen dat alcoholvrije varianten net zo rijk aan verfijning kunnen zijn als klassieke cocktails.”

Gerelateerde artikels

De magie van de winter met Piper-Heidsieck
Respect voor traditie en vakmanschap, een bewuste keuze
Belgische Brouwers en VLAM lanceren campagne voor Belgische bieren

Actueel

Vanaf dit weekend verbod op tabaksautomaten
Daarom ben ik lid

Sophie Delobelle, Spar Sint-Eloois-Winkel

Daarom ben ik lid

2 min.
Geen drempels meer voor digitaal statiegeld
cover-oktober-2023-hr.jpg

Super
MAG 4

SuperMAG nr. 4
Oktober 2023

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy