Rémy Martin lanceert eindejaarsfeestcollectie

2 min.

Productnieuws

2024 wordt het jaar van Rémy Martin, met een resem bijzondere events, producten en initiatieven om de 300e verjaardag van het cognachuis te vieren. De festiviteiten begonnen reeds in oktober 2023 met een reeks jubileumedities. Alle Rémy Martin cognacs zijn beschikbaar in een limited edition cadeau-uitvoering voor de feestdagen.

De feestelijke eindejaarscollectie onthult een reeks ontwerpen die speciaal voor dit indrukwekkende jubileum zijn gecreëerd. Ze zijn gebaseerd op het iconische beeld van de boogschutter en zijn speer dat je herkent in het logo van Rémy Martin. 

Remy Martin XO

De iconische XO karaf, die symbool staat voor luxe en excellentie, krijgt voor dit speciale jubileum een nieuw jasje. De bijzondere editie van de karaf is versierd met gouden speren en heeft een stijlvolle jubileumkraag. De karaf wordt gepresenteerd in een gouden geschenkdoos die elegant open waaiert en waarop een boogschutter staat afgebeeld. 

Remy Martin 1738 Accord Royal

Rémy Martin 1738 Accord Royal heeft een feestelijke halskraag en wordt gepresenteerd in een geschenkdoos versierd met gouden speren in de vorm van het sterrenbeeld boogschutter. Deze unieke blend herdenkt de eer die deze cognac te beurt viel toen deze werd bekroond voor zijn uitmuntendheid door de Franse koning Lodewijk XV in 1738. 

Remy Martin VSOP

Om de feestdagen in stijl te vieren, wordt het obscure van de zwarte, matte VSOP-fles versterkt met een jubileumkraag en een gouden en witte geschenkverpakking waarop het speermotief in reliëf te zien is. Als eerste VSOP Cognac Fine Champagne* ooit gecreëerd, is dit een elegant voorbeeld van de savoir-faire van het Huis Rémy Martin.

Gerelateerde artikels

Alcoholvrij klinken op de zomer
Lactosevrij? Natuur-lijk!
Toma'dor, koning van de smaak

Actueel

Netwerkavond speciaalzaken bij Alfa Fish
Verkoop Parkwind duwt jaarwinst Colruyt boven miljard euro
Nieuwe Alvo ‘Waasmarkt’ zet in op lokaal en vers
paginas-van-supermag-april24-hr.jpg

Super
MAG 2

SuperMAG nr. 2
April 2024

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy