Proxy Delhaize Zwijndrecht

2 min.

Winkelopeningen

Donderdag 16 mei opende in hartje Zwijndrecht een gloednieuwe Proxy Delhaize zijn deuren. Na een totaalrenovatie van het gebouw en de installatie van de modernste Proxy Delhaize-branding binnen en buiten, staat uitbater Olivier De Pauw klaar om zijn klanten te ontvangen.

Met de opening van Proxy Delhaize Zwijndrecht krijgt het Delhaize er zijn 752ste vestiging bij. 240 daarvan horen bij het Proxy Delhaize-merk, dat er specifiek op gericht is om klanten een compacte, kwalitatieve buurtsupermarkt aan te bieden.

Proxy Delhaize Zwijndrecht vormt geen uitzondering op die regel. Met een ligging pal in het commerciële handelscentrum van Zwijndrecht en een aanbod dat helemaal is afgestemd op het nieuwste concept van Proxy Delhaize, is het door en door een buurtsupermarkt. Veel focus ligt daarbij op het gamma Kleine Leeuwtjes, en ook verse producten krijgen een centrale plaats. Met een eigen bakkerij en beenhouwerij, en een ruim aanbod groenten en fruit, wil Delhaize Zwijndrecht klanten die op zoek zijn naar verse producten op hun wenken bedienen.

“Elke dag heel dicht bij de mensen staan, met een buurtwinkel in de pure zin van het woord: dat is precies waar we voor deze wijk hier in Zwijndrecht heel erg in geloofden”, vertelt Olivier De Pauw. “We gaan aan de slag met een tof team van een vijftiental mensen, en ik kijk er naar uit om zelf ook elke dag hier in de winkel te staan.”

“Ik heb al drie jaar ervaring achter de rug door mee te draaien in de Proxy Delhaize van Beveren. Maar een winkel van bij het begin starten, letterlijk vanaf de ruwbouw, is toch weer een heel nieuwe, spannende ervaring. Ik heb erg naar uitgekeken naar deze dag, en ben supertrots dat we met het hele team morgen echt voor onze klanten aan de slag kunnen”, besluit de nieuwe uitbater.

Gerelateerde artikels

Nieuwe Alvo ‘Waasmarkt’ zet in op lokaal en vers
Alvo Cado (Balegem)

Winkelopening

Alvo Cado (Balegem)

2 min.
Nieuwe Carrefour Market in Menen, Moerbeke-Waas en Woluwe-winkelcentrum

Actueel

Netwerkavond speciaalzaken bij Alfa Fish
Verkoop Parkwind duwt jaarwinst Colruyt boven miljard euro
Nieuwe Alvo ‘Waasmarkt’ zet in op lokaal en vers
paginas-van-supermag-april24-hr.jpg

Super
MAG 2

SuperMAG nr. 2
April 2024

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy