Praktijkgids voor verkoop onverpakte voeding in de maak

3 min.

Er zijn geen bewijzen dat covid-19 overgedragen kan worden via voeding. Toch nemen veel consumenten het zekere voor het onzekere en zagen we een terugval van de verkoop van onverpakte voeding. 

Al die verpakkingen zijn belastend voor het milieu. Innovatieplatform Flanders' FOOD startte daarom een project om retailers en horeca-uitbaters te helpen bij het aanbieden van verse, onverpakte producten op een veilige manier.

Het werkt aan een praktijkgids met tips voor horeca, winkels en organisatoren van evenementen. Flanders' FOOD doet daarbij een beroep op experts uit de verpakkingsindustrie en Wood.be, het Technisch centrum voor de hout- een meubelindustrie. 

Bron: Kanaal Z

Kanaal Z: Praktijkgids in de maak voor verkoop onverpakte voeding

Gerelateerde artikels

Samenwerken met andere handelaars? Win-win!
Moeten slagers mondmasker dragen in hun atelier?
Heb jij de Mooiste Kaas- of Vleestoog van 2021?

Actueel

Samenwerken met andere handelaars? Win-win!
Moeten slagers mondmasker dragen in hun atelier?
Heb jij de Mooiste Kaas- of Vleestoog van 2021?
Cover SuperMAG febr21

Super
MAG 1

SuperMAG nr. 1
Februari 2021

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Franchise
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Info & advies

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy