Originele wenskoeken

2 min.

Productnieuws

Vanaf nu vind je een nieuw en op en top traditioneel West-Vlaams product in de supermarkten: de wens-‘koeken’. Crelem Bakeries heeft van de traditionele seizoenskoeken, actuele wenskoeken gemaakt. Iedere koek heeft de vorm van een klavertjevier en is voorzien van een leuke boodschap zoals ‘Miss you’, ‘I love you’ of ‘Hug you soon’.

Iedereen in West- en Oost-Vlaanderen kent wel de paas-, klaas- en kerstkoeken, gemaakt van een deeg dat nog het best lijkt op een zoet sandwichdeeg. Oorspronkelijk werden ze enkel gebakken op 6 december. Ondertussen zijn ze het hele jaar door verkrijgbaar, telkens in een andere vorm.

Crelem Bakeries bakt deze seizoenskoeken in haar bakkerij in Lendelede, in het voormalige Vermauts Boerenbrood, een gevestigde waarde in de regio die al sinds 1898 bestaat. Sinds januari 2020 maakt Vermauts Boerenbrood deel uit van de groep Crelem Bakeries.

De wenskoeken zijn een voorbeeld van hoe je met een traditioneel product actueel uit de hoek kan komen. We missen allemaal onze familie, vrienden, kennissen, … Deze koeken brengen een hartverwarmende boodschap in deze Covid-tijden en zijn een leuke attentie. Bovendien zijn ze gebakken in de vorm van een geluksklavertje. 

Gerelateerde artikels

Delhaize ondersteunt muzieksector
Tamari Vinaigrettes en Sweet Chili Saus
Week van de stoofvlees-friet

Actueel

‘Coronapremie’ per bedrijf of per sector onderhandeld?
Bezoek Wereld Expo Dubai & Dubai en Abu Dhabi
Compromis over loonakkoord
cover-supermag-april-2021.jpg

Super
MAG 2

SuperMAG nr. 2
April 2021

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Franchise
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Info & advies

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy