Oochst!

3 min.

Winkelopeningen

Naast hun vestigingen in Herenthout en Putte, openden Bjorn Van den Bulck en Saren Vermeeren ook een foodshop in Zandhoven waar je 7/7 verse producten kan vinden. Alle zaken kregen nu ook dezelfde naam: oochst! 

Bjorn Van den Bulck (42), zoon van een tuinbouwer uit Koningshooikt, en Saren Vermeeren hebben in Herenthout en Putte al een stevige fanbasis opgebouwd met hun zelfgesneden en verpakte gezonde snacks, gerechten en drankjes volgens het ‘grab and go’-principe. Fruitsalades puur natuur, yoghurt met granola, wraps, smoothies, groentesapjes, verse soepen maar ook maaltijdsalades, pasta’s, quiches. Bjorn en Saren gaan ’s ochtends zelf de ingrediënten inkopen op de vroegmarkt. “Het liefst seizoensproducten rechtstreeks van de teler”, zegt Bjorn. “Daarnaast maken we ook gepersonaliseerde fruit- of geschenkmanden.

Het koppel, dat vijf kinderen heeft, was al langer aan het uitkijken naar een derde fysieke winkel. “Toevallig had mijn kozijn in dit pand een zaak in airconditioning. Hij is vorig jaar naar de overzijde van de Ringlaan verhuisd. We zagen deze stek direct zitten.” Een ontmoeting met Wilfried Hanot bracht hun op de idee voor een automatenshop. Wilfried runt samen met zijn zonen Jonas en Jeroen Hanot Vending op de Ter Stratenweg in Oelegem.

"Hanot gaat er zelf voor zorgen dat er ook altijd vers ambachtelijk gebakken brood en charcuterie bij oochst te vinden is. Losse groenten en fruit zoals in Herenthout en Putte liggen er niet standaard, maar kan je altijd bestellen. Voorlopig telefonisch, maar vanaf de webshop op punt staat ook online."

‘Proef ’t seizoen!’ is de nieuwe, goedgekozen slogan van oochst.

Bron: Het Nieuwsblad

Vita Veggie: verliefd op vers

Gerelateerde artikels

Carrefour Market Kortemark
Walk-in-afhaalpunt voor jonge autoloze stedelingen
Spar Maldegem De Linde

Actueel

Paaseieren bestellen

Online te bestellen

Paaseieren bestellen

1 min.
Buurtsuper.be begeleidt franchisenemers bij overname
Crashed Glass

Jupiler

Crashed Glass

2 min.
cover-supermag-feb-2023-hr.jpg

Super
MAG 1

SuperMAG nr. 1
Februari 2023

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy