Okay Direkt Gent

2 min.

Winkelopeningen

Twee jaar na de lancering van de allereerste Okay Direct, opende Okay op 13 maart zijn derde Okay Direct-winkel in Gent: in de Kortrijksepoortstraat, vlak bij Verlorenkost. Okay Direct is het innovatieve winkelconcept van Okay waar klanten 24/7 boodschappen kunnen doen. 

Twee jaar na de lancering van de allereerste Okay Direct in de Belfortstraat en vijf maanden na een tweede opening in de Keizer Leopoldstraat, opent Okay op woensdag 13 maart zijn derde Okay Direct-winkel in Gent: in de Kortrijksepoortstraat, vlak bij Verlorenkost. De focus ligt er op basisproducten, on-the-go en snelle maaltijdoplossingen.

De klant krijgt toegang tot de winkel door de QR-code van zijn Xtra-app of -kaart te scannen. Met die QR-code kan de klant de deuren van de (koel)kasten openen om producten te nemen. Alle aankopen worden geregistreerd op basis van productdetectie in de rekken. Door de QR-code aan de kassa opnieuw in te scannen wordt de eindafrekening gemaakt en kan de klant elektronisch betalen voor het verlaten van de winkel. De klant kan op deze manier zijn aankopen volledig autonoom en op eigen tempo afhandelen. 

Sinds de opening van de twee andere Okay Direct-winkels, ook in Gent, is Okay de technologie verder blijven ontwikkelen. Zo heeft de nieuwe vestiging bijvoorbeeld een nieuwe generatie kasten, ontwikkeld door Colruyt Group Smart Technics en het Nederlandse Innovend, waardoor klanten sneller en makkelijker kunnen winkelen. Ook de winkelinrichting werd geoptimaliseerd en het productassortiment werd bijgestuurd.

Op een oppervlakte van 50 m² worden in de nieuwe Okay Direct zo’n 250 producten de klok rond aangeboden, zowel A-merken als huismerken. Klanten vinden er een basisaanbod verse producten, maar ook maaltijdsalades, kant-en-klare maaltijden, desserts, dranken en een aantal ‘depannage’-producten zoals vuilniszakken en toiletpapier. De prijzen liggen in lijn met die van de andere Gentse Okay Direct-winkels.

Gerelateerde artikels

Albert Heijn Diest

Winkelopening

Albert Heijn Diest

2 min.
Spar Linkeroever

Winkelopening

Spar Linkeroever

2 min.
Carrefour Express A'pen Harmonie en Carrefour Market Zeveneken

Actueel

“Moeten op meer aanbodgedreven manier naar arbeidsmarkt kijken”
Frankrijk wil krimpflatie aanpakken
Sleutel mee aan de workforce managementtool van BookU
paginas-van-supermag-april24-hr.jpg

Super
MAG 2

SuperMAG nr. 2
April 2024

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy