Nieuwe Spar Denderwindeke

5 min.

Winkelopeningen

Op donderdag 19 november opende zelfstandig ondernemer Kris Borloo de deuren van zijn nieuwe en dubbel zo grote Spar-winkel van 780 m2. Om de opening te vieren kregen alle klanten een fles Oostenrijkse wijn gratis bij aankoop vanaf 35 euro.

De Spar op de Edingensesteenweg is in Denderwindeke uitgegroeid tot een begrip. Al sinds 1991 is de winkel dé plek waar trouwe buurtbewoners en passanten hun dagelijkse boodschappen doen. Na al die jaren werd het tijd om de winkel te verbouwen en groter te maken. Naar een geschikte locatie moest er niet lang gezocht worden. De nieuwe Spar werd naast de oude gebouwd. 

Nu er meer plaats is, zal ook het assortiment uitgebreid worden. Naast de verse producten blijft de bakkerij-afdeling het paradepaardje van de winkel. 

In de streek staat Spar Denderwindeke ook bekend om zijn ruime aanbod Oostenrijkse producten, een passie van zelfstandig ondernemer Kris. Hij is kenner van verse en lokale Oostenrijkse producten die hij zijn klanten maar al te graag laat proeven. Zo vind je in het assortiment uitstekende Oostenrijkse sterkedrank, zuivelproducten en typisch Oostenrijkse charcuterie.

Het hele team van Spar Denderwindeke verhuist mee naar de nieuwe winkel. Het team zal worden uitgebreid en er zullen uiteindelijk 15 werknemers uit de streek aan de slag gaan in de nieuwe winkel.

Spar Denderwindeke brengt de bergen dichterbij

Gerelateerde artikels

Alle Delhaize-winkels CO₂-neutraal
Eerste full online supermarkt
Eerste Belgische Albert Heijn XL

Actueel

Gesprek met de voorzitter
Lunar Gin

Moeder- of Vaderdagcadeau

Lunar Gin

1 min.
Eén op drie werknemers krijgt nooit compliment
cover-supermag-april-2021.jpg

Super
MAG 2

SuperMAG nr. 2
April 2021

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Franchise
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Info & advies

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy