Nieuwe Express in Sint-Katelijne-Waver

1 min.

Winkelopeningen

Carrefour openden gisteren een vernieuwde Express buurtwinkel in de gemeente die al jaren bekend staat als de grootste coöperatieve groente- en fruitveiling van België, met name Sint-Katelijne-Waver. 

Franchisepartner Enver Adikti kan bogen op heel wat ervaring gezien hij reeds een Carrefour Express uitbaatte in Wilrijk. Ook was hij de man achter de kantine van de sporthal van Sint-Katelijne-Waver. “Het voelt als een beetje thuiskomen”, zegt Adikti. “Ik ken hier heel wat mensen en ben vastberaden om mijn klanten met dezelfde zorgen te omringen als dat ik ze toen bediend heb in de kantine”. 

De Express bevindt zich op 200m van het marktplein en heeft een winkeloppervlakte van 350 m2 . De winkel, waar vroeger een andere retailer en fruitmarkt Cools huisde, werd volledig gerenoveerd. Er werd gebruik gemaakt van energiezuinige materialen op het vlak van verlichting en installaties.

De buurtwinkel wil de on-the-go klanten en de talrijke studenten van de scholen vlakbij bereiken, die nog snel wat dagelijkse inkopen willen doen of hun middagbroodje willen afhalen. De winkel is 6 dagen op 7 open van 8u30 tot 19u00 en op zondag tot 18u00. Sluitingsdag is donderdag. 

Gerelateerde artikels

Carrefour Express Sint-Gillis
Proxy Delhaize Westkerke
Carrefour Express Wezembeek-Oppem en metrostation Roodebeek

Actueel

De nieuwe broodjeshoek van Spar Spalbeek
Groot geworden met mosselen
Aantal internetwinkels op 2 jaar met helft gestegen
cover-van-supermag-april-2022-hr.jpg

Super
MAG 2

SuperMAG nr. 2
April 2022

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy