Nieuwe Carrefour Market in Menen, Moerbeke-Waas en Woluwe-winkelcentrum

2 min.

Winkelopeningen

Carrefour opende in mei twee nieuwe en een gerenoveerde Carrefour Market. Franchisepartners Nicolas Bols en Jeroen Lagaert en winkelverantwoordelijke Mario Debeuf staan klaar voor een nieuw avontuur in de retail.

Nieuwe Carrefour Market opent in Woluwe-winkelcentrum

Op 3 mei opende een nieuwe Carrefour Market zijn deuren in het Woluwe-winkelcentrum. De winkel, voordien een Match, wordt geleid door Nicolas Bols. Deze winkel van de nieuwe generatie is volledig gerenoveerd en verwelkomt klanten in een moderne ruimte van 1.808 m².  Een slagerij en vleeswaren balie, evenals gebraden kip en ter plekke gebakken brood, maken deel uit van het winkelassortiment. Een sushi stand maakt het aanbod compleet. Er is een grote keuze aan lokale producten van kleine Belgische producenten.

De winkel biedt 2 uur parkeergelegenheid voor alle aankopen van minstens € 40 en heeft zelfscannende kassa's. Thuisbezorging is ook mogelijk. Nicolas Bols heeft ervaring als shopmanager van drie Carrefour Markets: Square Marlow, Vieux Tilleul en Bascule. Nu gaat hij het avontuur aan als franchisepartner. Hij kan rekenen op een enthousiast team, en klanten zullen enkele bekende gezichten vinden onder het personeel van deze nieuwe winkel.

Nieuwe Carrefour Market in Moerbeke-Waas vervangt Carrefour Express Oranje

De Carrefour Market in Moerbeke-Waas heropende 16 mei 2024 zijn deuren in een gloednieuw gebouw. Deze winkel, die vroeger de Express Oranje was, wordt beheerd door franchisepartner Jeroen Lagaert. 

Jeroen legt sterk de nadruk op duurzaamheid en gebruikt duurzame materialen om de ecologische voetafdruk van de winkel te verkleinen. In de nieuwe winkel heeft hij deuren op alle koelkasten geïnstalleerd, moderne LED-verlichting en een intelligente koelunit. Daarbij is het gebouw volledig geïsoleerd. 

Jeroen werkt sinds 2016 voor Carrefour als winkelmanager. Hij is blij om dit jaar zijn tweede winkel te openen, vlak naast de vorige Express Oranje.

De nieuwe Carrefour Market in Menen zet in op lokale producten

De Carrefour Market in Menen opende op 17 mei 2024 zijn deuren in een volledig gerenoveerd gebouw. De winkel, met een oppervlakte van 1.490 m², ligt in hartje Menen. Winkelverantwoordelijke Mario Debeuf  heeft al 14 jaar ervaring als winkelmanager. Zijn 20 medewerkers wonen allemaal in Menen en omgeving. 

De winkel steunt lokale producenten en biedt een ruime keuze aan lokale producten, zoals Grootmoeders Koffie, Wevelgemse koeken, Noyez frituursnacks en Pickels Camps. Daarnaast vinden klanten er een selectie van biologische, vegetarische en hallal producten, en een eigen beenhouwerij. Tot de specialiteiten van de winkel behoren aan het spit geroosterde kip, dry-aged vlees, een lunchassortiment, ter plekke gebakken brood en een bakkerij die is uitgerust met een rijskast.

Gerelateerde artikels

Nieuwe Alvo ‘Waasmarkt’ zet in op lokaal en vers
Alvo Cado (Balegem)

Winkelopening

Alvo Cado (Balegem)

2 min.
Spar Opwijk

Winkelopening

Spar Opwijk

2 min.

Actueel

Netwerkavond speciaalzaken bij Alfa Fish
Verkoop Parkwind duwt jaarwinst Colruyt boven miljard euro
Nieuwe Alvo ‘Waasmarkt’ zet in op lokaal en vers
paginas-van-supermag-april24-hr.jpg

Super
MAG 2

SuperMAG nr. 2
April 2024

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy