Nieuwe Carrefour Express-winkels in Schaarbeek, Ekeren en Beersel

2 min.

Winkelopeningen

Carrefour opende in de laatste weken maar liefst vier nieuwe Express-winkels. Twee in Schaarbeek, eentje in Ekeren en in Beersel waar een bestaand winkeltje omgevormd werd tot een Carrefour Express. 

’t Winkeltje van Beersel is nieuwe Carrefour Express

Op 13 december opende Carrefour een nieuwe Express in Beersel. ​De winkel was door de inwoners al gekend als ‘t Winkeltje van Beersel, een typisch winkeltje voor last minute aankopen dat ook een pakketpunt was. ​Voor deze last minute aankopen kunnen de Beerselaars vandaag zeker weer terecht in de nieuwe Carrefour Express op datzelfde adres. 

Franchisepartners Elizabeth Gregoire en Serkis Yasulkal - Liz en Kis - kunnen hun de klanten nu voorzien van een uitgebreide keuze aan producten en een verbeterde winkelervaring, terwijl de vertrouwde sfeer, die ‘t Winkeltje van Beersel jaren kenmerkte, behouden blijft.

Carrefour Express Ekeren

Op 20 december opende de deuren van een nieuwe Carrefour Express in de gemeente Ekeren, onder leiding van de franchisepartners Neek Rauf en Mozhdah Gurbany, die hierbij hun tweede winkel gaan uitbaten in het Antwerpse. Momenteel baten ze ook de Carrefour Express op de Edenplein in Wilrijk uit.

Deze Carrefour Express heeft een oppervlakte van 300 m² en biedt klanten een uitgebreid assortiment voor hun dagelijkse boodschappen. De nadruk ligt op een gevarieerd aanbod, met een ruime keuze van groenten en fruit, verse, biologische en vegetarische producten, ter plekke gebakken brood en kip aan ‘t spit. 

Twee Carrefour Express-winkels in de gemeente Schaarbeek

Op 20 december breidde Carrefour ook zijn aanwezigheid in de gemeente Schaarbeek met de opening van twee nieuwe Carrefour Express-winkels. Ze richten zich op zowel residentiële als passerende klanten, evenals studenten van scholen in de directe omgeving.

Carrefour Express Henri Jacobs zal de achtste winkel zijn van Ali Koyuncu die samen met Mustafa deze winkel zal uitbaten. Met een oppervlakte van 317m2 biedt deze nieuwe winkel de inwoners van Schaarbeek alles wat ze nodig hebben voor hun dagelijkse boodschappen. 

Semra Koyunku en Sahim Polat hebben elk twee winkels en beheren de nieuwe Express aan de Chaussée de Haecht. Deze winkel met een oppervlakte van 197m2 biedt een volledig assortiment Carrefour-producten, biologische producten, kwaliteitsvolle verse groenten en fruit, evenals een mooie selectie versgebakken brood en gebak. 

Gerelateerde artikels

Carrefour Express Jette
Belevingsruimte voor wijnliefhebbers
Jumbo Lommel

Winkelopening

Jumbo Lommel

2 min.

Actueel

Complimentendag 2024

Deel jij je ‘Buurtsuper van het jaar’ complimenten nog?

Complimentendag 2024

3 min.
Hoe is het gesteld met de zelfstandige buurtsuper?
Teken geen franchisecontract zonder professioneel advies!
cover-van-supermag-feb2024-hr.jpg

Super
MAG 1

SuperMAG nr. 1
Februari 2024

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy