Nieuwe Carrefour Express in Evere en Sint-Pieters-Woluwe

4 min.

Winkelopeningen

Carrefour opende dit jaar al twee nieuwe Express-buurtwinkels, eentje in Evere op 19 januari en eentje in de Sinte-Aleidis wijk in Sint-Pieters-Woluwe op 26 januari. 

Carrefour Express Evere

De nieuwe Express in Evere ligt in een nieuw gebouw vlakbij de rotonde aan de Franz Guillaumelaan, de Kerkhof van Brussellaan en de Tweehuizenstraat. De winkel is gelegen in een woonwijk en voor buurtbewoners makkelijk bereikbaar met de fiets of te voet. Er is ook parkeergelegenheid in de buurt.

De Carrefour Express heeft een verkoopoppervlakte van 202 m². Klanten kunnen er 7 op 7 terecht, van 7 tot 20.00 uur in de week en tijdens het weekend van 8 tot 20.00 uur. De winkel is gesloten op donderdagnamiddag en vrijdagochtend.

Franchisepartner Ali Koyuncu kan vertrouwen op een sterk team en een uitgebreide ervaring, gezien hij al vier Carrefour Express-winkels en 2 Carrefour Markets uitbaat. 

Ali Koyuncu legt hier het accent op lokale producten zoals vruchtensappen van ‘Jus de Jonathan’ uit Mont-St-Guibert (nabij Waver), artisanale chips van ‘les Chips Lucien’ en lokale bieren waaronder ‘Mobius’ en de bieren van het kasteel van Hélécine in Waals-Brabant. 

Carrefour Express Sint-Pieters-Woluwe

De Carrefour Express in Sint-Pieters-Woluwe ligt in het hart van de Sinte-Aleidis wijk, op de hoek van de Sinte-Aleidislaan en het Voorplein. De winkel, met een verkoopoppervlakte van 129 m², is gelegen in een woonwijk en richt zich tot de buurtbewoners en studenten, onder andere van de ICHEC-hogeschool, die op slechts een paar honderd meter van de winkel ligt.

De franchisepartner Jérôme Bayet baat ook de Carrefour Express Dumontplein en de Carrefour Express Montjoie uit. 

De nadruk ligt hier op verse groenten en fruit, lokale producten, het merk Carrefour en biologische en vegetarische producten. De lokale producten die in de kijker worden gezet, zijn onder meer yoghurt van Ferme du Tambourin, Al djote taarten van Tournay, soepen van Le Potager en Bolognese saus van La Corbeille. 

Gerelateerde artikels

Carrefour Express Sint-Gillis
Proxy Delhaize Westkerke
Carrefour Express Wezembeek-Oppem en metrostation Roodebeek

Actueel

Groot geworden met mosselen
Aantal internetwinkels op 2 jaar met helft gestegen
Op de koffie met Wendy

Office manager van PMO

Op de koffie met Wendy

3 min.
cover-van-supermag-april-2022-hr.jpg

Super
MAG 2

SuperMAG nr. 2
April 2022

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy