Nieuw: True Gum Mango en True Mints Peach

2 min.

Productnieuws

In 2023 vestigde het Scandinavische True Gum zich op de Belgische markt en maakte er ons van bewust dat reguliere kauwgom synthetisch rubber bevat. True Gum lanceert nu twee nieuwe smaken in haar gamma: True Gum Mango en True Mints Peach. De kauwgom met exotisch mangosmaak en de pastilles met zoete perzik zijn 100% plasticvrij, plantaardig én suikervrij. 

Plastic in kauwgom, dat kan toch niet? En toch is het zo! Vier frequente kauwgometers in Denemarken waren geschokttoen ze ontdekten dat de meeste reguliere kauwgoms gemaakt zijn van synthetisch rubber en dus … plastic. Ze dachten evenwel een eerlijk alternatief uit en kozen gelijk een statement als merknaam: True Gum.

In tegenstelling tot classic chewing gum, haalt True Gum zijn kauwgombasis uit het sap van de Latijns-Amerikaanse Sapodilla boom, zónder bomenkap, waardoor deze dus geen plastic bevat. Eerlijke kauwgom dus: 100% plasticvrij, plantaardig, suikervrij en vol natuurlijke ingrediënten.

Na succesvolle lanceringen in o.a. Scandinavië, Duitsland en Nederland kwam het Deense True Gum vorig jaar ook naar België. ze lanceerden drie smaken kauwgom (Mint, Raspberry & Vanilla en Lemon) en drie smaken pepermunt (Cherry, Fresh Mint en Watermelon).

Zomerse vibes met 2 tropische nieuwtjes

True Gum lanceert nu twee nieuwe smaken in haar gamma: True Gum Mango en True Mints Peach. De kauwgom met exotisch mangosmaak en de pastilles met zoete perzik zijn 100% plasticvrij, plantaardig én suikervrij. 

Gerelateerde artikels

Alcoholvrij klinken op de zomer
Lactosevrij? Natuur-lijk!
Toma'dor, koning van de smaak

Actueel

Netwerkavond speciaalzaken bij Alfa Fish
Verkoop Parkwind duwt jaarwinst Colruyt boven miljard euro
Nieuwe Alvo ‘Waasmarkt’ zet in op lokaal en vers
paginas-van-supermag-april24-hr.jpg

Super
MAG 2

SuperMAG nr. 2
April 2024

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy