Daarom ben ik lid

2 min.

Denis Smets, uitbater van Carrefour Market Kortenberg, Putte en Boortmeerbeek, werd in 1990 lid van UNIZO en kort daarna ook van Buurtsuper.be. “Waarom ik lid werd? Toen was dat vanzelfsprekend”, vertelt hij ons.  

Ook al maak ik niet veel gebruik van de ledenvoordelen, ik ben al die jaren lid gebleven. Ik heb niet altijd de tijd om deel te nemen aan de evenementen en trips of om alle communicatie te lezen. Maar ik vind het toch belangrijk om lid te zijn en blijven. Want als ik ooit een probleem heb, weet ik dat Buurtsuper.be er zal zijn voor mij.”

Onze adviseurs voedselveiligheid komen al zo’n tien jaar bij Denis over de vloer. Ann Wayenberg ondersteunt hem volledig op het vlak van HACCP & Voedselveiligheid. Ze bekijkt de jongste wijzigingen op het vlak van wetgeving met hem en neemt zo een pak werk uit zijn handen. Ann zorgt er tijdens haar bezoek ook voor dat de medewerkers van Denis helemaal mee zijn.

Zo zijn zijn winkels altijd klaar voor de eerstvolgende controle van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV). En als er toch problemen zouden opduiken tijdens zo’n controle, dan beoordeelt Ann samen met Denis de situatie en neemt ze contact op met het FAVV om te bemiddelen.
 

Als ik een probleem of een bezorgdheid heb, bel ik Luc of Bart gewoon op. Ze kunnen me doorgaans snel helpen.

Daarnaast weet Denis ook dat hij altijd op Luc Ardies, gedelegeerd bestuurder van Buurtsuper.be of Bart Persoons, manager van ons opleidingscentrum PMO, kan rekenen. “Als ik een probleem of een bezorgdheid heb, bel ik hen gewoon op. Ze kunnen me doorgaans snel helpen.” De samenwerking met Buurtsuper.be loopt wat Denis betreft dus heel goed. “Veel meer dan dat kunnen jullie niet doen!” besluit hij. 

Maak gebruik van je ledenvoordelen!

Ben je ook lid van Buurtsuper.be? Boek dan zeker je gratis praktijk-gerichte PMO-personeelsopleiding bij jou op de werkvloer. Of laat onze experts langskomen voor een persoonlijke begeleiding en complete update op het vlak van HACCP & Voedselveiligheid.

Zo verdien jij je lidgeld meteen terug. 

Wist je trouwens dat je als Buurtsuper.be-lid automatisch ook lid bent van UNIZO? Zo  kun je dus ook meteen een beroep doen op alle voordelen van het UNIZO-lidmaatschap.

Meer over ons lidmaatschap

Gerelateerde artikels

Netwerkavond speciaalzaken bij Alfa Fish
Verkoop Parkwind duwt jaarwinst Colruyt boven miljard euro
Nieuwe Alvo ‘Waasmarkt’ zet in op lokaal en vers

Actueel

Netwerkavond speciaalzaken bij Alfa Fish
Verkoop Parkwind duwt jaarwinst Colruyt boven miljard euro
Nieuwe Alvo ‘Waasmarkt’ zet in op lokaal en vers
paginas-van-supermag-april24-hr.jpg

Super
MAG 2

SuperMAG nr. 2
April 2024

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy