Mount Gay rum presenteert Andean Oak Cask

2 min.

Productnieuws

Het is een evenement dat rumliefhebbers op de voet volgen: elk jaar lanceert de legendarische distilleerderij Mount Gay een nieuwe limited edition.

Mount Gay, gelegen op het noordelijke puntje van de bakermat van de rum, Barbados, is de oudste distilleerderij ter wereld en werd opgericht in 1703. Al meer dan drie eeuwen munt Mount Gay uit in de kunst van het blenden van de meest smaakvolle rumsoorten. Dit jaar lanceert Mount Gay Andean Oak Cask, de vierde limited edition van de Master Blender Collection. 

Voor deze nieuwe editie kozen Master Bleder Trudiann Branker en haar team voor vaten gemaakt van eikenhout uit de Andes. Na 14 jaar rijping in oude bourbonvaten, voltooit Andean Oak Cask rum zijn maturatie gedurende 11 maanden in een vat van eikenhout uit de Andes, een zeer bijzondere soort omdat het de enige eik is die inheems is in Zuid-Amerika. Een primeur voor de Mount Gay-distilleerderij, die dit hout nog nooit eerder heeft gebruikt. 

Wil je een liefhebber van rum een plezier doen, maar laat je kerstbudget het niet toe hem of haar te verwennen met deze limited edition? Maak je geen zorgen, Mount Gay heeft ook rum van hoge kwaliteit tegen een meer betaalbare prijs, zoals de Black Barrel. 

Gerelateerde artikels

Little Cheese Farm scoort op World Cheese Awards
Jules Destrooper ‘Festive Collection’
Flandrien opnieuw in de prijzen

Actueel

Voortaan slechts één test
Traditionele streekproducten
Op de fiets voor buurtsupers en speciaalzaken
cover-supermag-okt-2021-hr.jpg

Super
MAG 4

SuperMAG nr. 4
Oktober 2021

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Franchise
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Info & advies

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy