Klanten in de prijzen

2 min.

Superbuurt
Buurtsuper v/h jaar

Hebben jouw klanten een stem uitgebracht voor de Buurtsuper van het jaar? Dan maakten ze kans op een van de vele mooie prijzen zoals koekjes van Jules Destrooper, een ballonvaart of een jaar gratis winkelen. Deze klanten vielen in de prijzen! 

Wie in oktober stemde op zijn of haar favoriete buurtsuper via de store locator op www.superbuurt.be maakte kans op een van de vele mooie prijzen. Zo werden er 35 Jules Destrooper-koekjesdozen in het thema ‘Margritte’ uitgeloot. De twee hoofdprijzen waren een ballonvaart voor acht personen aangeboden door Jules Destrooper, en een jaar gratis winkelen. 

Een jaar gratis

Tine Andries stemde op de Albert Heijn XL in Mechelen. De winkel werd helaas niet verkozen tot Buurtsuper van het jaar. Maar Tine mag er – dankzij haar stem – wél een jaar lang gratis winkelen! Winkelmanager Kristof Vande Walle overhandigde haar, in naam van Superbuurt, een mooie cheque ter waarde van 2.500 euro. 

Tine: “Ik kom hier graag winkelen. Er is een heel ruim en gevarieerd aanbod en de rekken worden continu aangevuld. Ik ben vooral fan van de verse sushi-stand, dus daar gaan we in het komende jaar zeker vaak van genieten! Omdat de winkel in winkelpark Malinas ligt, kan je er altijd parkeren, zelfs overdekt. En het is niet omdat ik nu een jaar gratis mag komen, dat ik niet meer volop ga genieten van de prijsacties die regelmatig gelanceerd worden.”   

We gaan in het komende jaar zeker vaak van de verse sushi stand genieten!

Tine Andries, winnares ‘1 jaar gratis winkelen’

Ook bij Groep Peeters-Govers zijn ze trots dat Tine in de prijzen viel. Marketingmanager Sofie Robben: “Wij zijn erg blij dat Tine onze winkel heeft gekozen om haar cheque te spenderen. We kijken ernaar uit om haar nog meer in onze winkel te verwelkomen en te verrassen met ons gevarieerd assortiment. Onze winkel is nu ruim een jaar open en we merken dat we voor veel Mechelaars een vaste waarde zijn geworden voor hun dagelijkse boodschappen. Dat doet ons veel plezier. Hopelijk mogen we nu in de toekomst ook eens Buurtsuper van het jaar worden!” 

Ballonvaart voor acht

Ine Verhaegen krijgt binnenkort een onvergetelijke ervaring dankzij Jules Destrooper. Ze mag samen met zeven vrienden, collega’s of familieleden een ballonvaart maken met de prachtige Jules Destrooper-luchtballon.     

Gerelateerde artikels

Ballonvaart van Jules Destrooper voor twee klanten en hun gezin
Bestel je deelnamepakket op tijd!
Op de koffie bij Tony's

Actueel

“Moeten op meer aanbodgedreven manier naar arbeidsmarkt kijken”
Frankrijk wil krimpflatie aanpakken
Sleutel mee aan de workforce managementtool van BookU
paginas-van-supermag-april24-hr.jpg

Super
MAG 2

SuperMAG nr. 2
April 2024

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy