Klaar voor hét Weekend van de klant 2023?

2 min.

Nog een week en we vieren het Weekend van de Klant weer! Op 30 september en 1 oktober 2023 bedank jij je klanten met de Lotus Biscoff gevulde Speculooskoekjes en trappen we samen de verkiezing voor Buurtsuper van het jaar 2023 af. Ben jij er klaar voor? 

Tijdens het Weekend van de Klant op 30 september en 1 oktober 2023 trappen we onze verkiezing voor Buurtsuper van het jaar af. De attentie - de Lotus Biscoff gevulde Speculooskoekjes - is dus ook mooi verpakt in de look-and-feel van die verkiezing én roept je klanten meteen op om voor jouw buurtsuper te stemmen.

Elke deelnemende winkel ontving samen met de koekjes ook een promotiepakket met een raamsticker, postkaartjes en een online communicatiepakket. Met dit materiaal kan jij je klanten oproepen om op jouw winkel te stemmen via de store locator op www.superbuurt.be. Per groepering wordt er één winnaar verkozen die we uitvoerig in de bloemetjes zetten.

Aandacht voor de winkelteams

Afgelopen maand is werken in de zelfstandige kleinhandel door sommigen flink op de korrel genomen", zegt ook Luc Ardies van Buurtsuper.be over deze campagne.

"Meer dan ooit moeten we extra aandacht vragen voor onze winkelbedienden. In kader van deze campagne zullen we daarom via een ruime onlinecampagne én een spot op Radio2 de medewerkers zelf aan het woord laten. Ze getuigen waarom werken bij de buurtsuper zo leuk is!"

"Dankzij de steun van de grootste commerciële groeperingen en alle buurtsupers, geven we een krachtig en vooral heel nodig signaal aan de buitenwereld: werken in de buurtsuper is leuk!"

Wat moet jij doen?

De 96 zakjes met 5 Lotus Biscoff gevulde Speculooskoekjes (50 gram) in campagneverpakking mag je nog even opzij leggen en uitdelen tijdens het Weekend van de klant. 

Daarnaast ontving je ook een promotiepakket voor de verkiezing Buurtsuper van het Jaar met: 

  • een raamsticker;
  • leuke postkaartjes die je klanten oproepen op jouw winkel te stemmen;
  • een digitaal promotiepakket. 

Dit materiaal mag je ook ophangen, uitdelen en verspreiden vanaf het Weekend van de klant! 

Je mag uiteraard ook je eigen acties opzetten om je klanten te overtuigen om zo veel mogelijk voor jouw buurtsuper te stemmen via de store locator van www.superbuurt.be

Binnenkort delen we via onze sociale media de video's waarin winkelbedienden getuigen waarom werken in de buurtsuper zo leuk is. We zijn bij elke franchsise langsgeweest. Deel de video dus ook op jouw media en ronsel zo niet enkel stemmen voor jouw buurtsuper maar ondersteun ook het sterke en nodige signaal dat we hiermee willen geven. 

Heel veel succes! 

Gerelateerde artikels

Heb jij je attenties en promopakket goed ontvangen?
Lokale telers in pop-upexpo van fotograaf Jimmy Kets
Beschuldigde, sta op!

Column Luc Ardies

Beschuldigde, sta op!

2 min.

Actueel

Heb jij je attenties en promopakket goed ontvangen?
Lokale telers in pop-upexpo van fotograaf Jimmy Kets
Beschuldigde, sta op!

Column Luc Ardies

Beschuldigde, sta op!

2 min.
cover-supermag-juni-2023-hr.jpg

Super
MAG 3

SuperMAG nr. 3
Juni 2023

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy