Jumbo Lommel

2 min.

Winkelopeningen

Supermarktketen Jumbo opende in december hun 33-ste filiaal in België. Sinds 15 december kunnen ook de inwoners van Lommel bij een lokale Jumbo terecht. Het filiaal is de negende Jumbo in de provincie Limburg.

De winkel in Lommel heeft een totaaloppervlakte van ruim 2.500 vierkante meter en biedt 137 parkeerplaatsen aan. In het nieuwe filiaal zet een team van 90 medewerkers hun beste beentje voor. De winkel in Lommel is van maandag tot en met zaterdag geopend van 8:00 tot 20:00 uur. Op zon- en feestdagen is de winkel geopend van 8:00 tot 18:00 uur.

“We zijn zeer tevreden met het resultaat”, stelde Mark Verbakel, ondernemer van Jumbo Lommel. “Bij Jumbo komen klanten niet gewoon boodschappen doen, ze krijgen een totaalbeleving voorgeschoteld. Dagelijks zullen we in onze winkel verse en smaakvolle producten aanbieden, waaronder een groot assortiment van lokale vleeswaren, bereid door onze eigen beenhouwers. Voor een breed scala aan heerlijke en gezonde maaltijden ben je bij Jumbo Lommel aan het juiste adres.”

Peter Isaac, Managing Director van Jumbo België, vult aan: “We zijn verheugd dat we met een paar weken vertraging, maar toch iets sneller dan verwacht, nu alsnog open kunnen. We kijken ernaar uit dat de Lommelaars onze nieuwe Jumbo ontdekken en genieten van onze hoogwaardige producten.”

Bezoekers vinden hier ook verschillende producten uit het HEMA-assortiment die met de seizoenen mee wisselen. Daarnaast is er ook een rijkgevulde bloemenafdeling met een versheidsgarantie van zeven dagen.

Gerelateerde artikels

Carrefour Express Jette
Belevingsruimte voor wijnliefhebbers
Nieuwe Carrefour Express-winkels in Schaarbeek, Ekeren en Beersel

Actueel

Complimentendag 2024

Deel jij je ‘Buurtsuper van het jaar’ complimenten nog?

Complimentendag 2024

3 min.
Hoe is het gesteld met de zelfstandige buurtsuper?
Teken geen franchisecontract zonder professioneel advies!
cover-van-supermag-feb2024-hr.jpg

Super
MAG 1

SuperMAG nr. 1
Februari 2024

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy