Jouw deelnamepakket ontvangen?

4 min.

Superbuurt
Buurtsuper v/h jaar
Weekend van de Klant

Heb jij de Natuurboterwafels van Jules Destrooper om uit te delen tijdens het Weekend van de klant én het promotiepakket waarmee jij verkozen kan worden tot Buurtsuper van het jaar 2022 goed ontvangen? 

Neen? Nog even geduld dan. Alle pakketten worden momenteel met de meeste zorg verzonden naar alle 685 (!) deelnemende winkels van Albert Heijn, Alvo, Carrefour, Delhaize, Lambrechts en Spar Colruyt Group.

Ja? Leg dan alles klaar voor Weekend van de Klant op 1 en 2 oktober! Want dat weekend is meteen ook de aftrap van de verkiezing van Buurtsuper van het jaar 2022. 

Weekend van de klant

De attentie voor het Weekend van de Klant op 1 en 2 oktober 2022? Dat is de Natuurboterwafel met een laagje pure Belgische chocolade van Jules Destrooper. 

Dé eerste innovatie op dit iconische koekje in meer dan 130 jaar! Het koekje werd door Jules Destrooper alvast met een stevige campagne in de markt gezet. Jouw klanten zullen er volop van kunnen genieten tijdens het Weekend van de klant. 

Buurtsuper van het jaar

We trappen dit jaar de verkiezing van Buurtsuper van het jaar af tijdens het Weekend van de klant. De attentie is daarom mooi verpakt in de look en feel van de verkiezing én roept je klanten meteen op om voor jouw buurtsuper te stemmen. 

Elke deelnemende winkel ontving naast de wafeltjes ook een promotiepakket met een winkelaffiche, lotjes en een digitaal communicatiepakket. Met dit materiaal kan jij je klanten oproepen om op jouw winkel te stemmen via de store locator op www.superbuurt.be en zo verkozen te worden tot Buurtsuper van het jaar 2022. 

Maar je kan uiteraard ook je eigen acties op poten zetten! Denk aan social media acties, jouw klanten extra aanspreken aan de kassa of kleine of grote initiatieven in de winkel waarop je je klanten extra motiveert en meteen ook helpt om op jouw buurtsuper te stemmen. 

Naast de promotie die jij zelf kan voeren in jouw winkel, creëren ook wij massale traffic naar www.superbuurt.be via een sterke online campagne.

Eind oktober weten we wie de meeste stemmen wist te ronselen en dus Buurtsuper van het jaar 2022 wordt!  

Er zal telkens een winnaar per commerciële groep (Albert Heijn, Alvo, Carrefour, Delhaize, Lambrechts en Spar Colruyt Group) zijn.

Eén jaar gratis

Bezoekers die op hun favoriete buurtsuper stemmen maken opnieuw kans op 1 jaar gratis boodschappen en enkele andere mooie prijzen zoals een ballonvaart aangeboden door Jules Destrooper! 

In deze buurtsuper konden ze alvast niet wachten, ze openden hun deelnamepakket meteen! Check de video hieronder. 

Gerelateerde artikels

Ballonvaart van Jules Destrooper voor twee klanten en hun gezin
Bestel je deelnamepakket op tijd!
Op de koffie bij Tony's

Actueel

“Moeten op meer aanbodgedreven manier naar arbeidsmarkt kijken”
Frankrijk wil krimpflatie aanpakken
Sleutel mee aan de workforce managementtool van BookU
paginas-van-supermag-april24-hr.jpg

Super
MAG 2

SuperMAG nr. 2
April 2024

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy