Koekjesdozen van illustratrice Inge Rylant

2 min.

Productnieuws

Biscuiterie Jules Destrooper brengt een frisse lentecollectie uit van hun dozen en blikken, gevuld met koekjes. Voor het ontwerp deden ze een beroep op Antwerpse illustratrice en designer Inge Rylant. 

Het werk van Inge Rylant is zeer herkenbaar. Heel wat designmerken en magazines doen een beroep op de Antwerpse illustratrice en designer. Inge verzorgt ook de illustraties voor boeken, ontwerpt prints voor kinderkledij en tekende voor Brabantia en Kewlox, design opbergmeubels ‘made in Belgium’. Met de reeks ‘Wijze Weetjes’ brengt ze dit voorjaar al haar vierde kinderboek uit. Haar werk wordt ook zeer geapprecieerd buiten de landsgrenzen. Zo deed Inge al verschillende samenwerkingen en een expo in onder meer Japan.

 

“Als kind wilde ik al koekjesblikken illustreren, dat ik dit nu voor Jules Destrooper kan doen - voor mij nog steeds hét koekjesmerk - is dan ook een kinderdroom die uitkomt.

Inge Rylant

De twee blikken uit de collectie; Jules’ Favourites en Jules’ Tin, zijn respectievelijk gevuld met Amandelbrood, Natuurboterwafels en Parijse Wafels en enkel Natuurboterwafels. 

De doos Jules’ Chocolate Experience is gevuld met Amandelflorentines en Kandijkoekjes, elkeen bedekt met drie soorten heerlijke Belgische chocolade. De Jules’ Originals doos  is gevuld met Amandelbrood en Natuurboterwafels. 

Gerelateerde artikels

Lunar Gin

Moeder- of Vaderdagcadeau

Lunar Gin

1 min.
Averbode Abdij-ijs

Delhaize

Averbode Abdij-ijs

2 min.
1886 gepersonaliseerde doosjes natuurboterwafels

Actueel

Gesprek met de voorzitter
Lunar Gin

Moeder- of Vaderdagcadeau

Lunar Gin

1 min.
Eén op drie werknemers krijgt nooit compliment
cover-supermag-april-2021.jpg

Super
MAG 2

SuperMAG nr. 2
April 2021

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Franchise
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Info & advies

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy