IJsboerke schept op met drie écht Belgische innovaties

3 min.

Productnieuws

Eind vorig jaar won IJsboerke met de Frisko Vanille de award "Hét product Made in Kempen". En belofte maakt schuld, want IJsboerke beloofde na de winst te trakteren. Dat doen ze met een Frisko Roadtrip doorheen de Kempen en een nieuwkomer in de Frisko-familie, de Frisko Noisella.

In de Paasvakantie stopt de iconische IJsboerke camion op verschillende plaatsen in de Kempen. “Onder het motto ‘Plezier van hier’, willen we dat plezier delen met iedereen. Daarom trakteren we op heerlijke Frisko’s”, zegt commercieel manager Jef Segers. De uitgestippelde route houdt halt in De Mosten in Hoogstraten, De Lilse Bergen in Lille, de Carrefour in Mol, de Spar in Lichtaart, de OKay in Dessel, de Jumbo in Ranst en de Delhaize in Herentals.

De volledige route kan je raadplegen op de diverse sociale media van IJsboerke. 

Drie innovaties

2024 wordt hét jaar van de Frisko voor IJsboerke en dat vieren ze met een nieuwkomer in de Frisko-familie. IJsboerke stelt -friskontent én met een vleugje nostalgie- de Frisko Noisella voor: vanille roomijs met een swirl van hazelnootpraliné gedipt in echte Belgische melkchocolade en heerlijke hazelnootjes. 

IJsboerke is van oudsher ook gekend voor zijn bakken schepijs. Daarom werden de Belgian Originals bekers (460ml) in samenwerking met Hoogstraten Aardbeien en Jules Destrooper uitvergroot naar een 1000 ml bak. 

‘IJsboerke 1000 ml schepijs-bak Jules Destrooper Almond Thins & Speculoos’ bestaat uit vanille roomijs met knapperige speculoosstukjes en -saus, het enige echte amandelbrood van Jules Destrooper en gekarameliseerde amandelnootstukjes. Ingrediënten die bijdragen aan de ultieme smaakbeleving bij iedere hap.  

De tweede variant, ‘IJsboerke 1000 ml schepijs-bak Hoogstraten Aardbeien’ bestaat uit aardbeiroomijs bereid met de lekkerste Hoogstraten aardbeien. 

Gerelateerde artikels

JOZO, met een snufje Mondriaan

Erfgoedcampagne met limited edition verpakking en zoutblik

JOZO, met een snufje Mondriaan

2 min.
Oddlygood® lanceert glutenvrije Dreamy Desserts
Plantaardige lasagne

Come a casa

Plantaardige lasagne

2 min.

Actueel

“Moeten op meer aanbodgedreven manier naar arbeidsmarkt kijken”
Frankrijk wil krimpflatie aanpakken
Sleutel mee aan de workforce managementtool van BookU
paginas-van-supermag-april24-hr.jpg

Super
MAG 2

SuperMAG nr. 2
April 2024

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy