Eind vorig jaar won IJsboerke met de Frisko Vanille de award "Hét product Made in Kempen". En belofte maakt schuld, want IJsboerke beloofde na de winst te trakteren. Dat doen ze met een Frisko Roadtrip doorheen de Kempen en een nieuwkomer in de Frisko-familie, de Frisko Noisella.
In de Paasvakantie stopt de iconische IJsboerke camion op verschillende plaatsen in de Kempen. “Onder het motto ‘Plezier van hier’, willen we dat plezier delen met iedereen. Daarom trakteren we op heerlijke Frisko’s”, zegt commercieel manager Jef Segers. De uitgestippelde route houdt halt in De Mosten in Hoogstraten, De Lilse Bergen in Lille, de Carrefour in Mol, de Spar in Lichtaart, de OKay in Dessel, de Jumbo in Ranst en de Delhaize in Herentals.
De volledige route kan je raadplegen op de diverse sociale media van IJsboerke.
Drie innovaties
2024 wordt hét jaar van de Frisko voor IJsboerke en dat vieren ze met een nieuwkomer in de Frisko-familie. IJsboerke stelt -friskontent én met een vleugje nostalgie- de Frisko Noisella voor: vanille roomijs met een swirl van hazelnootpraliné gedipt in echte Belgische melkchocolade en heerlijke hazelnootjes.
IJsboerke is van oudsher ook gekend voor zijn bakken schepijs. Daarom werden de Belgian Originals bekers (460ml) in samenwerking met Hoogstraten Aardbeien en Jules Destrooper uitvergroot naar een 1000 ml bak.
‘IJsboerke 1000 ml schepijs-bak Jules Destrooper Almond Thins & Speculoos’ bestaat uit vanille roomijs met knapperige speculoosstukjes en -saus, het enige echte amandelbrood van Jules Destrooper en gekarameliseerde amandelnootstukjes. Ingrediënten die bijdragen aan de ultieme smaakbeleving bij iedere hap.
De tweede variant, ‘IJsboerke 1000 ml schepijs-bak Hoogstraten Aardbeien’ bestaat uit aardbeiroomijs bereid met de lekkerste Hoogstraten aardbeien.