IJsboerke en Jules Destrooper ontwikkelen ‘Le Gâteau’

1 min.

Productnieuws

Ijsmaker IJsboerke en Biscuiterie Jules Destrooper introduceren ‘Le Gâteau’, een luxueuze ijstaart die het beste van beide merken combineert. De ‘kers op de taart’ – of beter gezegd ‘chocolade op de taart’ – zijn de chocoladekorrels en twee chocolaatjes bovenop de ijstaart: een in de vorm van een IJsboerke-camionneke en een in de vorm van een Natuurboterwafel. 

Deze luxueuze ijstaart, samengesteld uit zorgvuldig gekozen ingrediënten en smaakvolle lagen, combineert het beste van beide merken. Het romige speculoos- en karamelroomijs van IJsboerke wordt gecombineerd met uniek roomijs op basis van de authentieke Jules Destrooper Natuurboterwafel, knapperige stukjes speculaas, en afgewerkt met een fluweelzachte karamelsaus. 

Le Gâteau’ is niet de eerste samenwerking tussen IJsboerke en Jules Destrooper. In 2009 introduceerden ze ‘La Galette’, een combinatie van IJsboerke vanilleroomijs met smeuïge karamelsaus, omhuld met Belgische chocolade en afgewerkt met de iconische Natuurboterwafels van de Biscuiterie. 15 jaar later is dit nog steeds een vaste waarde in het diepvriesvak.

Eerder dit jaar lanceerde IJsboerke ook de één-literdoos ‘Jules Destrooper Almond Thins & Speculoos’: een romige vanillecombinatie met knapperige stukjes speculoos en Jules Destrooper Amandelbrood, afgewerkt met gekarameliseerde amandelstukjes. Dit schepijs maakt deel uit van IJsboerkes Belgian Originals-range, waarin ze samenwerken met andere Belgische merken zoals Leonidas en Hoogstraten Aardbeien.

Gerelateerde artikels

Delhaize geeft eerste blik op feesttrends van 2024
Veilig de feesten in met mocktails van Sir James 101
Knapperige blijvers en nieuwe rassen onder het hardfruit

Actueel

Ontdek het inspirerende Japan samen met Buurtsuper.be
Dak- en thuislozen van Radio (Z)onderdak stellen kunstwerken tentoon in Carrefour Market Borgerhout
Hoeveel verdient een kassier(ster)?
cover-supermag-okt-2024-hr.jpg

Super
MAG 4

SuperMAG nr. 4
Oktober 2024

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy