Ijsmaker IJsboerke en Biscuiterie Jules Destrooper introduceren ‘Le Gâteau’, een luxueuze ijstaart die het beste van beide merken combineert. De ‘kers op de taart’ – of beter gezegd ‘chocolade op de taart’ – zijn de chocoladekorrels en twee chocolaatjes bovenop de ijstaart: een in de vorm van een IJsboerke-camionneke en een in de vorm van een Natuurboterwafel.
Deze luxueuze ijstaart, samengesteld uit zorgvuldig gekozen ingrediënten en smaakvolle lagen, combineert het beste van beide merken. Het romige speculoos- en karamelroomijs van IJsboerke wordt gecombineerd met uniek roomijs op basis van de authentieke Jules Destrooper Natuurboterwafel, knapperige stukjes speculaas, en afgewerkt met een fluweelzachte karamelsaus.
Le Gâteau’ is niet de eerste samenwerking tussen IJsboerke en Jules Destrooper. In 2009 introduceerden ze ‘La Galette’, een combinatie van IJsboerke vanilleroomijs met smeuïge karamelsaus, omhuld met Belgische chocolade en afgewerkt met de iconische Natuurboterwafels van de Biscuiterie. 15 jaar later is dit nog steeds een vaste waarde in het diepvriesvak.
Eerder dit jaar lanceerde IJsboerke ook de één-literdoos ‘Jules Destrooper Almond Thins & Speculoos’: een romige vanillecombinatie met knapperige stukjes speculoos en Jules Destrooper Amandelbrood, afgewerkt met gekarameliseerde amandelstukjes. Dit schepijs maakt deel uit van IJsboerkes Belgian Originals-range, waarin ze samenwerken met andere Belgische merken zoals Leonidas en Hoogstraten Aardbeien.