Iglo Fish Sticks in een plantaardig jasje

1 min.

Productnieuws

Volgens een studie van iVox in opdracht van iglo zou 32% van de Belgen graag hun eetgewoonten veranderen als gevolg van de coronacrisis. De Belgen zijn dus op weg naar een plantaardige revolutie en 59% is er zelfs van overtuigd dat ze hun consumptie van dierlijke producten moeten verminderen. Om die reden lanceerde iglo in 2020 het gamma ‘Green Cuisine’, dat gezonde en gevarieerde diepgevroren plantaardige alternatieven op de markt brengt. En vandaag voegt het merk ook de Vegetarische Fish Sticks toe aan dat assortiment.

Bereid op basis van rijst, tarwe, kruiden én omgeven door een krokant jasje: ook de vegetarische variant van de iglo Fish Sticks wordt bereid op basis van eenvoudige ingrediënten. De Vegetarische Fish Sticks zijn bovendien niet enkel vegetarisch, maar ook vegan. 

VeggieChallenge

Dertig dagen lang bewuster, ecologischer en gezonder eten: jaarlijks vindt in maart de VeggieChallenge plaats. Met de uitdaging, die georganiseerd wordt door EVA vzw, worden zowel niet-vegetariërs, als flexitariërs, als overtuigd vegetariërs aangespoord om tijdens de maand maart dertig dagen lang plantaardig te eten. 

Plantaardig eten kan ook gemakkelijk zijn. Zo richt Green Cuisine haar pijlen op de flexitariërs of de af-en-toe-vegetariërs. Want voor hen is de drempel om plantaardig te koken in vele gevallen nog, weliswaar onnodig, te hoog. En daar wil de producent van plantaardige producten verandering in brengen. 

Gerelateerde artikels

Maison Perrier: nieuw assortiment bruisende drankjes
JOZO, met een snufje Mondriaan

Erfgoedcampagne met limited edition verpakking en zoutblik

JOZO, met een snufje Mondriaan

2 min.
Oddlygood® lanceert glutenvrije Dreamy Desserts

Actueel

Iconische en ongeëvenaarde trappistenbieren
Week van Hoogstraten

4 tem 12 mei 2024

Week van Hoogstraten

3 min.
1 op 7 Nederlanders rijdt tenminste half uur om voor goedkopere boodschappen
paginas-van-supermag-april24-hr.jpg

Super
MAG 2

SuperMAG nr. 2
April 2024

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy