Zie jij nog steeds klanten die liever geen onverpakte voeding meer kopen? Of ben je op zoek naar duurzame(re) verpakkingen voor voeding? Of meubelsystemen, desinfectiesystemen of innovatieve concepten om onverpakte voeding op een coronaveiligere manier aan te bieden?
Deze nieuwe praktijkgids kan je hierbij helpen. Je vindt er allerlei maatregelen uit binnen- en buitenland die een antwoord op bovenstaande vragen bieden.
Download de praktijkgids hieronder!
COOVIRH
Hoewel er geen wetenschappelijk bewijs is dat COVID-19 wordt overgedragen via (onverpakte) voeding, zijn sommige consumenten toch eerder voorzichtig bij voeding die door andere klanten aangeraakt kan worden.
Via het project COOVIRH (Coronaveiligere Omgevingen van Onverpakte Voeding in Retail en Horeca) zocht de speerpuntcluster Flanders’ FOOD, samen met WOOD.be, Pack4Food en UNIZO, naar maatregelen om ondernemers in de voedingsindustrie, retail en horeca te ondersteunen in het aanbieden van onverpakte voeding.
Meer info via www.flandersfood.com/nl/Projecten/COOVIRH