Guylian, een en al liefde

7 min.

Super Team
Imagocampagne

Wist je dat chocolade endorfine en serotonine vrijmaakt in je lichaam? A chocolate a day keeps the doctor away zeggen ze dan. Stress en spanning verdwijnen bij het aanmaken van deze stoffen als sneeuw voor de zon. Een gevoel dat je ook krijgt bij het omhelzen van je geliefde trouwens! En nu we bezig zijn over liefde en chocolade: ken je het verhaal van Guy en Liliane?

Het is 1958. Een jonge, Belgische chocolatier staat in de wandelgangen bekend voor zijn handgemaakte truffels. Zijn grote liefde Liliane is ook een chocoladefanaat en vooral een groot artistiek talent. Wanneer ze in het huwelijksbootje stappen, slaan ze hun trouwringen in elkaar en vereeuwigen ze hun talenten door een chocolaterie te openen. Het smoorverliefde koppel laat zelfs hun namen versmelten: Guy-Lian ging officieel open. Sindsdien heeft elke praline, elke zeevrucht en elk zeepaardje een romantische vleugje.

Liefde voor de ambacht, liefde voor natuur

Die liefde proef je in de pralines. Wist je trouwens dat de zeevruchten en de gloednieuwe chocoladetabletten 100% natuurlijk zijn? Puur natuur, pure liefde. Maar ook de praliné vulling is pure ambacht. In koperen ketels worden de hazelnoten op artisanale wijze geroosterd.

De bereiding werd voor het eerst toegepast door stichter Guy Foubert en de ervaren Meester Pralineurs die tot op de dag van vandaag achter de ketels staan, volgen dit recept tot het grammetje op. Wie goed kijkt, ziet dat er op elke praline een authentieke G staat. Het keurmerk!

Maar wist je dat Guylian een echte voorloper is in ethiek en duurzaamheid? Zo zijn de chocolade zeevruchten al palmolievrij sinds 2018. De palmolie-industrie zorgt voor een massale ontginning van duurzame grond, waardoor de lokale bevolking en bedreigde diersoorten enorm veel leefgebied verliezen. De orang-oetans zijn al meer dan twee derden van hun woongebied kwijt, enkel en alleen door het ontginnen van palmbomen.

Chocoladetabletten

Elk jaar rollen meer dan 800 miljoen chocolaatjes van de band, maar sinds kort liggen er ook Guylian chocoladetabletten in de winkel! Niet vergeten, van chocolade word je gelukkig, en nog meer als je die kan delen. Dus ga eens langs bij de buur met een doosje of tabletje.

Geen wonder dus dat wij dit geliefd merk kozen als attentie voor het Weekend van de klant!

Bestel je deelnamepakket!

Heb jij het bestelformulier van jouw centrale ontvangen? Bestel dan nu je deelnamepakket(ten) met:

•    Guylian zeevruchten in campagne-verpakking (120 doosjes met telkens drie zeevruchten);
•    een promotiepakket met drie affiches en 1500 krasloten;
•    NIEUW: personaliseerbaar digitaal materiaal met vier sociale media berichten, aanpasbare pdf’s van de campagnebeelden en een mail template.

Naar superbuurt.be

Gerelateerde artikels

Onze imagocampagne

Terugblik en aanpak 2022

Onze imagocampagne

3 min.
Versmarkt goes digital
Eén jaar gratis boodschappen

Actueel

Groot geworden met mosselen
Aantal internetwinkels op 2 jaar met helft gestegen
Op de koffie met Wendy

Office manager van PMO

Op de koffie met Wendy

3 min.
cover-van-supermag-april-2022-hr.jpg

Super
MAG 2

SuperMAG nr. 2
April 2022

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy