Gezonde maaltijd van Lily’s Kitchen

2 min.

Productnieuws

Gezonde en evenwichtige voeding is de sleutel voor een gezond lichaam. Dat geldt ook voor onze viervoetige vrienden. Met de komst van Lily’s Kitchen in België kunnen je klanten voortaan de voederbak van hun hond of kat vullen met smakelijke maaltijden en snacks.

Het avontuur begon in 2009 in Londen met Henrietta en haar Border Terriër, Lily. Toen Henrietta merkte dat Lily last had van pijnlijke jeuk, besloot ze zelf gezonde recepten te bereiden in de hoop Lily’s pijn te kunnen verlichten. Het nieuwe dieet had al snel een positieve impact op Lily's gezondheid, waardoor ze zich beter voelde dan ooit tevoren.

Deze gebalanceerde maaltijden, bereid met liefde, wilde Henrietta graag delen met alle geliefde huisdieren. Met de hulp van dierenartsen en voedingsdeskundigen gespecialiseerd in voeding voor huisdieren, ontstond zo Lily's Kitchen: een assortiment voedzame en geschikte voedingsproducten.

Lily's Kitchen biedt nu een uitgebreid assortiment, waaronder natvoer, brokjes en snacks. Zelfs voor de meest kieskeurige eters is er iets te vinden. Grote favorieten zijn de Sunday Lunch of de Contryside Casserole (een gevogelte- en eendencasserole).

Bij Lily's Kitchen vormen natuurlijke ingrediënten de basis van alle recepten, zonder vleesmeel of toegevoegde suikers, met enkel vers of versbereid vlees en ingewanden, fruit, groenten, kruiden en specerijen. Lily's Kitchen gelooft daarnaast sterk in het delen van feestelijke momenten en biedt ook enkele verrassingen aan, zoals bijvoorbeeld een adventskalender vol traktaties. 

Gerelateerde artikels

Alcoholvrij klinken op de zomer
Lactosevrij? Natuur-lijk!
Toma'dor, koning van de smaak

Actueel

Netwerkavond speciaalzaken bij Alfa Fish
Verkoop Parkwind duwt jaarwinst Colruyt boven miljard euro
Nieuwe Alvo ‘Waasmarkt’ zet in op lokaal en vers
paginas-van-supermag-april24-hr.jpg

Super
MAG 2

SuperMAG nr. 2
April 2024

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy